кадър: Нова твКак в Китай преминават през кризата с вируса.

...
кадър: Нова твКак в Китай преминават през кризата с вируса.
Коментари Харесай

Цън Цон: Носенето на маски, честа дезинфекция и спазването на дистанция е нещо, което азиатските страни правят и без пандемия

кадър: Нова тв

Как в Китай минават през рецесията с вируса. Отговорите дава председателят на Съвета за стопански и дипломатически връзки с Китай.

Докато по-голямата част от света към момента се бори с огромен брой инфектирани, големият Китай оповестява двуцифренни данни и интензивно работи върху своя ваксина против COVID-19.

„ В Китай животът си тече обикновено. Там хората са по-дисциплинирани. Не единствено там, само че и в другите по-развити страни в Азия се следи едно следено и ниско равнище на разпространяване на болестта. Не би трябвало да се не помни, че Китай към този момент има опит с такива пандемии “. Това съобщи в студиото на „ Събуди се “ ръководителят на Съвета за стопански и дипломатически връзки с Китай Цън Цон.

Той прибавя, че ограниченията в Китай се съблюдават надалеч по прецизно от тези в България. Там имало доста солени санкции и полицията преследвала нарушителите.

„ Този метод несъмнено оказва помощ. Нужно е да го видят няколко души и останалите няма да го създадат. Дисциплината на тази нация също оказва помощ много. Носенето на маски, честа стерилизация и спазването на отдалеченост е нещо, което азиатските страни вършат и без пандемия “, прибавя той.

Специалистът прибавя, че Китай създава 5 типа ваксини, като 4 от тях са на финалната права.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР