Кадър Нова тв "В България имаме планини, които нарочно не

...
Кадър Нова тв "В България имаме планини, които нарочно не
Коментари Харесай

Джамбазки: Не развиваме планините си заради интересите на шепа хора


Кадър Нова тв

"В България имаме планини, които преднамерено не развиваме поради една шепа хора, които пазят някакъв интерес ". Това съобщи за "Здравей, България " по Нова тв Ангел Джамбазки, евродепутат и заместник-председател на Вътрешна македонска революционна организация на фона на разногласията сред екозащитниците и бизнеса против построяването на втори кабинков въжен превоз в Банско.

"Не е въпросът дали ще има втори въжен превоз и на кого е дадена тази концесия. Въпросът е да има развиване. По отношение на туризма има бавене, което носи загуби на българските жители ", посочи Джамбазки.

Относно обръщението на Доган, той съобщи: "ДПС за всеки един българин е знак на корупция. И тези хора би трябвало да си дадат сметка за какво нито една политическа партия не желае да ръководи. Ако ГЕРБ решат да вършат коалиция с Движение за права и свободи, това ще е краят на ГЕРБ ".

Евродепутатът разяснява и кандидатурата на Турция за присъединение към Европейски Съюз: "Турция няма място в Блока. Тя в никакъв случай няма да стане част от него по доста аргументи ".
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР