Новият победител в един от най-класните футболни турнири в целия

...
Новият победител в един от най-класните футболни турнири в целия
Коментари Харесай

Къде и кога може да гледате финала в Лига Европа?

Новият победител в един от най-класните футболни шампионати в целия свят – Лига Европа, ще стане явен довечера. Финалът на „ Дъблин сцена “ е сред Байер Леверкузен и Аталанта, а почитателите на футбола може да го следят изцяло гратис, с помощта на bTV Media Group.

КОГА ЗАПОЧВА БИТКАТА БАЙЕР - АТАЛАНТА?

Първият съдийски сигнал в мача Байер Леверкузен и Аталанта на „ Дъблин сцена “ ще прозвучи тъкмо в 22:00 часа българско време , или 20:00 часа локално време, а по трибуните са чака да заемат места повече от 50 000 фенове – последователи и на двата тима.

 Предупреждение за обилни превалявания и гръмотевици в сряда 1 мин. Предупреждение за обилни превалявания и гръмотевици в сряда  Моторист почина на място при тежък конфликт във Враца (СНИМКИ) 2 мин. Моторист почина на място при тежък конфликт във Враца (СНИМКИ)  Георги Георгиев: Известен шеф-готвач е получил 100 000 лева, с цел да картографира гробищата в Банкя 5 мин. Георги Георгиев: Известен шеф-готвач е получил 100 000 лева, с цел да картографира гробищата в Банкя  Престрелки в Народното събрание за изтекли записи на „ Продължаваме промяната “ 2 мин. Престрелки в Народното събрание за изтекли записи на „ Продължаваме промяната “  Подозрения за прикриване на следи след злополуката с кола на НСО 3 мин. Подозрения за прикриване на следи след злополуката с кола на НСО  Агресия във влака: Разярен пасажер атакува кондуктор 2 мин. Агресия във влака: Разярен пасажер атакува кондуктор  Предупреждение за обилни превалявания и гръмотевици в сряда 1 мин. Предупреждение за обилни превалявания и гръмотевици в сряда  Моторист почина на място при тежък конфликт във Враца (СНИМКИ) 2 мин. Моторист почина на място при тежък конфликт във Враца (СНИМКИ)  Георги Георгиев: Известен шеф-готвач е получил 100 000 лева, с цел да картографира гробищата в Банкя 5 мин. Георги Георгиев: Известен шеф-готвач е получил 100 000 лева, с цел да картографира гробищата в Банкя  Престрелки в Народното събрание за изтекли записи на „ Продължаваме промяната “ 2 мин. Престрелки в Народното събрание за изтекли записи на „ Продължаваме промяната “  Подозрения за прикриване на следи след злополуката с кола на НСО 3 мин. Подозрения за прикриване на следи след злополуката с кола на НСО  Агресия във влака: Разярен пасажер атакува кондуктор 2 мин. Агресия във влака: Разярен пасажер атакува кондуктор

КЪДЕ МОЖЕ ДА съдебна експертиза ГЛЕДА БАЙЕР – АТАЛАНТА?

В България всички, които обичат футбола може да гледат дуела сред Байер Леверкузен и Аталанта директно в ефира на телевизия bTV Action. Прякото предаване за финала в Лига Европа стартира в 21:00 часа, с едночасово особено студио.

НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО И БЕЗ РЕГИСТРАЦИЯ

Финалът сред Байер Леверкузен и Аталанта по телевизия bTV Action е изцяло безвъзмезден за искащите да го проследят онлайн и няма да коства на почитателите нито пари, нито пък време, в което да би трябвало да се записват.

КОЙ ЩЕ ВОДИ СТУДИОТО НА БАЙЕР – АТАЛАНТА?

Специалното студио, отдадено на финала в Лига Европа по bTV Action ще има за първи път двама водещи – мъж и жена. И това са две от емблематичните лица на спортната редакция на bTV – Илия Илиев и Николета Маданска. А началото е тъкмо в 21:00 часа по bTV Action.

КЪДЕ МОЖЕ ДА съдебна експертиза СЛЕДИ БАЙЕР – АТАЛАНТА ОНЛАЙН?

Финалът в Лига Европа сред Байер Леверкузен и Аталанта може да следите с всяка гореща обстановка на „ Дъблин сцена “ НА ЖИВО на спортния уебсайт на bTV Media Group – btvsport.bg, а също така, може да го гледате и на платформата VOYO.BG.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР