Кадър: Нова ТвПроблемът с избора на нов главен прокурор е

...
Кадър: Нова ТвПроблемът с избора на нов главен прокурор е
Коментари Харесай

Румен Петков попиля в ефир Христо Иванов и шефката на НАП: Абсолютно безочие е

Кадър: Нова Тв

„ Проблемът с избора на нов основен прокурор е от няколко години, когато бяха направени промени. В момента няма напрежение вътре, само че то се инспирира извън “, съобщи в изявление за предаването „ Плюс-минус “ по Нова телевизия водачът на АБВ и някогашен вътрешен министър Румен Петков.

„ Не съм сюрпризиран, че хората, които заложиха това напрежение, през днешния ден главно лаят по въпроса. Имаме 10-тина души, които живеят от плюенето на основния прокурор. Те по този начин се препитават. Такъв е да вземем за пример господин Христо Иванов “, сподели Петков.

„ Това безсистемно храчене не носи нищо положително на обществото “, добави той.

„ Министърът на правораздаването обаче постъпи вярно. Номинацията на друга кандидатура означаваше да се изправи против гилдията “, съобщи още някогашният вътрешен министър.

„ Преди 15 – тина години още споделих, че кабинетът на основния прокурор го превърнахме в кошче за боклуци. Всички сме отговорни обаче за това. Ние не опазваме политическата хигиена по този начин, а в противен случай “, заяви Румен Петков.

Лидерът на АБВ разяснява и хакерската офанзива в Национална агенция за приходите. Той съобщи, че с нея плашим освен българите, само че и европейските си сътрудници.

„ Шефката на Национална агенция за приходите показва безусловно безсрамие. Много мъчно ѝ било да си прекъсне отпуската... такава безочливост, такава надменност. Трябва да ѝ се даде опция да бъде във безконечен отпуск “, сподели Петков и добави, че нейният цинизъм е съпоставим с този на Валери Симеонов, който го махна от вицепремиерското място.

Румен Петков призова от студиото на „ Плюс – минус “ президентът Румен Радев да наложи несъгласие и върху Закона за държавния бюджет. По думите му, това би било изцяло обикновено.

На въпрос допустимо ли е да има коалиция с Българска социалистическа партия, Петков отговори, че това е допустимо в някои общини. Относно това дали биха подкрепили Мая Манолова на изборите октомври месец кмет на София, той изясни, че тя има мощни качества, само че първо би трябвало да съобщи своята позиция по тематиката.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР