Кадър Недялко Недялков, Фб и Б.Борисов ФБСобственикът на проправителствената медия

...
Кадър Недялко Недялков, Фб и Б.Борисов ФБСобственикът на проправителствената медия
Коментари Харесай

Недялков Пик: Победата на ГЕРБ ще е зашеметяваща! Икономика, глупако! Джобовете на хората са пълни

Кадър Недялко Недялков, Фб и Б.Борисов ФБ

Собственикът на проправителствената медия " Пик " разгласи, че сигурно ГЕРБ ще реализиран " зашеметяваща победа " на изборите.

Той обрисува България като стопански тигър в Европа, в който всеки мечтае да живее и работи под ръководството на Борисов.

Ето и текста му

" Борисов отново ще завоюва изборите.Въпреки шкафчето с пачките, записите, „ националния “ митинг, юмрука на президента, отчета на американските сенатори, класациите на „ Репортери без граници “ и целия видимо отрицателен за ръководещите подтекст.Защо?Защо всички социологически изследвания дават победа за ГЕРБ с сред 4 и 13%?

Не просто победа, а зашеметяваща победа с шансове за четвърти мандат?

Икономиката, глупако!

Средната класа съди по джоба си, не по пропагандата на БТВ, медиите на Прокопиев и хейта в обществените мрежи.

А джобът на междинната класа е цялостен. Икономиката е в напредък, макар пандемията. Доходите порастват гладко, инфлацията е на най-ниските си равнища от старта на прехода, безработицата също.

Производствените темпове се повишават. Кредитният рейтинг на България хвърчи – съгласно интернационалните организации.

Данъците са измежду най-ниските в Европа.Това си проличава по километричните тапи на гръцката граница. Работещите български фамилии сега подсигуряват и поминъка на Халкидики.

Всяка фамилия е най-малко с два автомобила. Горивото е задоволително на ниска цена, с цел да не е проблем. Зимните курорти са препълнени.В комерсиалната мрежа се употребява интензивно. Често – свръхактивно.

Черните петъци и всички разпродажби бележат брутални върхове.

Цялата провинция се изсипва през уикенда да пазари в огромните столични молове.Няма по какъв начин това да са хора безпарични, обезверени, на ръба на оцеляването.

Пълнят магазините, хотелите, заведенията за хранене, бензиностанциите и автомагистралите, само че мизерстват?

Твърде е на ниска цена, с цел да хване религия.Говорим за трудещите се, несъмнено.Вечно мърморещите лентяи и разчитащите на държавни подания са обособена история. За тях в никакъв случай няма угодия, те постоянно ще припознават във властта източника на личния си житейски неуспех.

Да, само че при капитализма и пазарното стопанство страната не е длъжна никому. Всеки е стопанин на ориста си.

Преди 30 години направихме избор и взехме решение да скъсаме с така наречения „ действителен социализъм “.Така че стабилната стопанска система задържа държавното управление на Борисов на власт. Средната класа гласоподава с разсъдъка си и се плаши от неустойчивост в изискванията на неразбираемия излаз от коронакризата.

„ Шкафчето “ може би възмущава на равнище страст, само че резултатът избледнява, когато опре до прагматиката при вота.Да, неговото шкафче може би е цялостно, само че и моето не е празно!

Това е работещ мотив за работещите българи, които избират познатото малко зло пред неизвестността.В сложни времена на тествания гласуваш за фамилията и бизнеса си, не за нереална смяна, чиито носители, на всичко от горната страна, са с прекомерно подозрителен морал и полезности.

С какво Мая Манолова, Слави Трифонов, Мангъров, Христо Иванов, Румен Гечев, Корнелия Нинова ще подобрят живота на междинната класа?

Нима ще преборят чудодейно пандемията и ще докарат милиони ваксини? А може би ще отстранен маските? Ще вдигнат с магическа пръчка заплатите и пенсиите? Няма ли, вместо положително, да докарат повече паника, разделяне, раздори? И не идват ли не поради народа, а с цел да устроят себе си на държавната трапеза?

Какво ще се случи с общо-взето подредената ни и спокойна страна, в случай че сменим курса внезапно и заложим на извънсистемни и некомпетентни играчи?Това са значимите въпроси, които ще предрешат избора на 4 април. И отговорите им напълно не са ласкателни за опозицията.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР