Кадър Изправи се.БГСкъпият Мерцедес Майбах на Марешки вчера изненадващо се

...
Кадър Изправи се.БГСкъпият Мерцедес Майбах на Марешки вчера изненадващо се
Коментари Харесай

Изправи се.бг: Майбахът на Марешки паркиран на паркинга за съдии и прокурори във Варна

Кадър Изправи се.БГ

Скъпият Мерцедес Майбах на Марешки през вчерашния ден изненадващо се оказа паркиран на паркинга на Окръжния съд, предопределен единствено за магистрати.

Това обаче не го избави от присъдата му от 4 години затвор за рекет.

" По време на наказателното дело против Марешки във Варна колата му се оказа на паркинг, позволен само за прокурори и съдии. Въпросът към управлението на правосъдната палата е по какъв начин скъпата кола се оказва на профилирания паркинг? А Изправи се.БГ Варна го чакаха начело уместно. ", оповестиха от организацията на Мая Манолова.



Коментарите заваляха под обявата:

" Като анекдот е - да те пуснат на паркинга за магистрати със скъпата кола и да излезеш от съда наказан! Но, този път е истина! "

" Ако колата е на Марешки аз не виждам проблем индивида си е бил богат преди да влезе в политиката грешката му пред народа е че беше съпротива а с Подписа си подкрепя на ГЕРБ Което е дупедавство "

" Mercedes Maybach- шариш 100 000 евра- и е твой- какво му плащаш?!:-)( незабавно отговарям- към 250 междинни месечни заплати ( на база 800лв.) - тоест, има -няма 20 години - и - готово- карай на воля!!)    </div>

</article>
<style>
.youtube{
  width:100%;height:500px;
}
@media only screen and (max-width: 600px) {
.youtube {
    height:250px;
  }
}
</style>
<div style=Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР