кадър и видео: Нова твХората трябва да бъдат притискани да

...
кадър и видео: Нова твХората трябва да бъдат притискани да
Коментари Харесай

Mатематикът Лъчезар Томов: Хората трябва да бъдат притискани да се ваксинират”

кадър и видео: Нова тв

„ Хората би трябвало да бъдат притискани да се имунизират ”, коментира математикът Лъчезар Томов.

" В историята на България има четири години, в които са умряли над 120 000  души. Това се случва през гладната 1997 година, в годината с холера, годината с испански грип, както и 2020 година А тази се чака статистиката да е още по-мрачна. "

Това съобщи в предаването „ Събуди се ” по NOVA математикът Лъчезар Томов.

Според Ричард Алибегов обаче повода за бързото разпространяване на ковид не са заведенията за хранене.



„ Като се затворят други браншове от стопанската система или учебни заведения, тогава се усеща спад. Отварят ни, затварят ни. Започна опълчване в обществото, каквото в никакъв случай не е било. Когато се вършат здравни мерки, би трябвало да се вършат здравни мерки ”, заяви Ричард Алибегов, ръководител на Българската асоциация на заведенията.  

Според Томов идеята е да се вземат така мерки, че всички да могат да работят. „ Имаме опозиция от самите хора. Съпротива от родители, с цел да работят обикновено учебните заведения. Хората, които имат заведения, имат проблем с личния състав си ”, коментира Томов.

Ричард Алибегов смята, че зеленият сертификат трябва да влезе в действие, когато има по-голям % имунизирани. От бранша упорстват и тестванията за антитела да бъдат приети.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР