кадър и видео: БНТСелекционерът на “трикольорите Ясен Петров заложи на

...
кадър и видео: БНТСелекционерът на “трикольорите Ясен Петров заложи на
Коментари Харесай

Капитанът на България – Георги Костадинов: Най-тежкия мач, в който съм играл

кадър и видео: Българска национална телевизия

Селекционерът на “трикольорите ” Ясен Петров заложи на скица 4-4-1-1, като на вратата от първата минута се завърна Георги Георгиев, който не беше титуляр от септември 2020 година

Капитанът на България – Георги Костадинов, призна, че това е най-тежкият мач, в който е взел участие с националния тим на „ лъвовете ”. Родните футболисти направиха тъждество против настоящия европейски първенец в Италия – 1:1, на техен терен във Флоренция.

„ Определено е точка за самочувствие. В тима има млади момчета и ще им повлияе добре. Надявам се, че върху тази точка ще надградим и ще победим. Лично за мен за тези 6-7 години, които съм в националния, това бе един от най-тежките мачове. Играхме проведено, помагахме си и заслужихме тази точка. Надявам се да победим идващия мач, с цел да имаме по-добро въодушевление ”, разяснява капитанът на националния тим, предасва Гонг. 



 

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР