Кадър: Голата истина за група Жигули, фейсбукИзлезе трейлърът на филма

...
Кадър: Голата истина за група Жигули, фейсбукИзлезе трейлърът на филма
Коментари Харесай

Излезе трейлърът на новия български филм „Голата истина за група Жигули

Кадър: Голата истина за група Жигули, фейсбук

Излезе филмовият откъс на кино лентата „ Голата истина за група Жигули ". От него излиза наяве, че ни чака доста развлечение и едни от най-популярните артисти в България.

Това е вторият пълнометражен филм в режисьорската кариера на Виктор Божинов, чийто първи план, „ Възвишение ", стана най-гледаното българско заглавие за последните 10 години у нас.

Сниман главно в Бургас, филмът споделя историята на българска рок група от 80-те години, която се разпада тъкмо, когато е на върха на славата си. С времето усетите на публиката се трансформират, а бандата е изцяло забравена. Лидерът на групата Фори (Михаил Билалов) е почнал работа в попфолк промишлеността, а всеки от останалите членове на „ Жигули " е поел по личен професионален път, нямащ нищо общо с музиката. Неочаквано телефонно позвъняване ги принуждава да загърбят враждите и да се съберат още веднъж, съвсем принудително. Фори, управителен от персонални претекстове, се нагърбва със комплицираната задача да изглади всички недоразумения и да поведе „ Жигули " още веднъж към триумфа, само че с всеки минал ден задачата стартира да наподобява все по-невъзможна, като това води до голям брой завладяващи комични обрати.

В основните функции ще забележим едни от най-обичаните български артисти като Филип Аврамов (в ролята на Васо), Димитър Рачков (Киша), Герасим Георгиев - Геро (Пухи), Лилия Маравиля (Дарин Дардо) и Ирини Жамбонас (Соня). Звездният каст се добавя още от Август Попов, Параскева Джукелова, Илияна Лазарова и младата Климентина Фърцова.

„ Смятам, че през тази година хората ще имат потребност от повече усмивки. Ще пуснем кино лентата тази пролет, в сериозен за киноиндустрията миг, само че имам вяра, че всички дружно ще успеем да помогнем на българските кина да се възстановят по-бързо, а на хората ще дадем мотив да се засмеят и да се замислят какво се случи с всички нас през последните 30 години. ", споделя Виктор Божинов.

Камерата още веднъж е поверена на Антон Бакарски, прочут от работата си по родни заглавия като „ Възвишение ", „ Под прикритие ", „ Връзки ", и взел участие в редица интернационалните продукции като „ 300: Rise of an Empire " и " The Expendables 2 ".

Сценаристи са Ваня Николова („ Под прикритие ", „ Връзки " ) и Нели Димитрова („ Love.Net ", „ Възвишение ", „ Връзки " ), а продуцент на кино лентата е Кръстьо Ламбев дружно със своя екип от Concept Studio („ Докато Ая спеше ", „ Маймуна ", „ Връзки ", сезон 3).

„ Голата истина за група Жигули " се чака да излезе по кината в цяла България тази пролет. Официален пропагандатор е bTV Studios.



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР