Кадър ЕП и ФБВсички авторитарни режими по света си приличат

...
Кадър ЕП и ФБВсички авторитарни режими по света си приличат
Коментари Харесай

Георги Марков от ГЕРБ отива в Унгария на поход в защита на Орбан и с Кошлуков да хапнем и да пийнем

Кадър Екологичен потенциал и ФБ

Всички властнически режими по света си наподобяват и поддръжниците им също без значение от националността им и партийната им принадлежност. 

Георги Марков от ГЕРБ изригна във Facebook след изявлението на полубългарката Клара Добрев, която поведе на първи тур, обединявайки опозиционните партии в Унгария против Виктор Орбан.

Ето какво написа той във Facebook

" КАНЯ ХУБАВАТА МАЯ И Българска национална телевизия НА 23-ТИ ОКТОМВРИ В БУДАПЕЩА

Приятели,

Казаха ми от България да виждам Мая по Българска национална телевизия, че говорила Клара Добрев - брачната половинка на Ференц Дюрчани, дето беше лъгал като министър председател народа си заран, обед и вечер. Дядо й е Антал Апро - един от най-близките на Янош Кадар, нарекъл въстаниците от 1956 година фашисти. Няма неприятно.

Поводът бил, че тя е любимец във вътрешните избори на опозицията в Унгария против Виктор Орбан на изборите през април следващата година.

От думите й излиза, че унгарците са доста зле, но доста зле. И поражда въпросът: толкоз ли са тъпи, та избират Орбан три пъти поред и все с по две трети.

Понеже, съгласно Конституцията, плурализъм би трябвало да има, не е неприятно да чуем унгарците какво мислят. На 23 октомври се навършват 65 година от националното въстание против руските танкове и комунизма от 1956 година Граждански конгрес за единение провежда шествие в отбрана на политиката на Орбан, на което ще участват 1,5 млн. унгарци. Така че, благата Мая ще може да има огромен избор да пита по какъв начин живеят и какво мислят за Клара Добрев унгарците.

Каня и моя другар Емо Кошлуков, който е политически пандизчия, тъкмо откакто си свършим работата, ще хапнем и пийнем.

Пътят София - Будапеща с кола е към този момент единствено 8 часа.



 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР