Кадър Булфото и С. Трифонов, ФБГрешка ли направи Слави Трифонов,

...
Кадър Булфото и С. Трифонов, ФБГрешка ли направи Слави Трифонов,
Коментари Харесай

Политолог: Слави много сбърка. Можеше да направи правителство и да заплаши старите партии

Кадър Булфото и С. Трифонов, ФБ

Грешка ли направи Слави Трифонов, която ще върне на власт Борисов, или пък е постъпил почтено, отказвайки опцията дружно с опозицията от Българска социалистическа партия да разгради модела на ГЕРБ?

Това е главният спор в обществените мрежи.

Слави Трифонов доста сбърка. Той можеше да направи държавно управление и сега, в който го неодобряват, да напусне триумфално Народното събрание като победител. Това съобщи пред bTV политологът Румяна Коларова по повод върнатия мандат от страна на Има Такъв Народ.

Според нея е трябвало Трифонов да покаже, че може и има подготвеност да направи кабинет. По думи на Коларова обаче той си е подвил опашката.

Тя съобщи, че в момента старите партии в Народното събрание може да издевателстват над Има Такъв Народ. Истинската позиция била Трифонов да направи държавно управление и да влезе в Народното събрание, тъй като е можел да заплаши тези три партии, че може да напусне Народното събрание и тогава те щели да останат в доста отрицателна светлина.

Ако беше неодобрено държавното управление му, щеше да излезе като победител, категорична бе Коларова.

От своя страна политологът Даниел Смилов е угрижен, че Има Такъв Народ са отказали мандата доста остро и внезапно и не е станало ясно каква е тяхната управническа алтернатива - кои ще са дилемите им и кои ще са лицата.

Той бе безапелационен, че се върви към предварителни избори. Няма консолидирано болшинство в този парламент, в случай че имаше, то щеше да излъчи държавно управление, означи Смилов.

Според него гласоподавателите на Слави Трифонов са представители на " антиестаблишпмънт вота и не се интересуват от политика ". Резултатите от референдума обаче не били управническа стратегия, съобщи нюз.бг.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР