Кадър Булфото и НоваПолицията проверява издателство заради книгата на Петър

...
Кадър Булфото и НоваПолицията проверява издателство заради книгата на Петър
Коментари Харесай

Полицията погна Петър Илиев за книгата му

Кадър Булфото и Нова

Полицията ревизира издателство поради книгата на Петър Илиев, който бе гласен за началник на Министерство на вътрешните работи.

Той не бе утвърден, тъй като избухна скандал поради подозрения за плагиатство. 

Това излиза наяве от пост на Слави Трифонов.

Ето какво написа той:

" Заместник-директорът на “Национална полиция ” старши комисар Атанас Илков е изпратил писмо до издателство “Нова звезда ”, с което желае подробна информация за книгата на Петър Илиев, станала толкоз известна около моето предложение Петър Илиев да заеме поста министър на вътрешните работи, в случай че, несъмнено, имаше тази опция.

Националната полиция да се интересува от една книга, в случай, че това би могло да бъде дело от частен темперамент, значи, че това е поръчка, която тотално желае да смачка Петър Илиев , респективно да уязви мен.

Прекрасно разбирам, че политиката е мръсна игра и не се интересува от орисите на хората, в тази ситуация - от ориста на един учител по конституционно право. Ясно е, че той и неговата книга са мотив да ми бъде обяснено, че аз по този начин не мога да ги върша тия работи.

Добре. Разбрах посланието. А в този момент моето:

Аз за Петър Илиев ще се погрижа, както се грижа за всички честни и лоялни хора, които познавам. И също по този начин ще се погрижа да схвана кой си ти или кои сте вие, които сте в положение да изгорите книга, да съсипете човек поради упоритостите си за власт. И по-късно всичко по реда си. Законовият ред. "



 

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР