Кадър: БТВВ Тази Сутрин по БТВ лидерът на ПЕС Сергей

...
Кадър: БТВВ Тази Сутрин по БТВ лидерът на ПЕС Сергей
Коментари Харесай

Сергей Станишев: Дали съм скаран с Корнелия Нинова? Не съм говорил с нея от месеци, но бих й звъннал, ако...

Кадър: БТВ

В „ Тази Сутрин ” по БТВ водачът на ПЕС Сергей Станишев разкри, че не е разговарял с водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова от месеци. Той направи това, когато Хекимян го запита какви са връзките му с Нинова, дали си приказват и скарани ли са.

„ Отношенията ни са като водач на европейските социалисти и водач на българските социалисти. Това значи, че всеки извършва своите функционалности.

Не се карам с никой, само че с Нинова не съм приказвал през последните месеци, тъй като считам, че самодейността за разговора би трябвало да идва от водача. Цялото напрежение на вчерашния пленум на Българска социалистическа партия се дължеше на това, че няма задоволителен разговор, тъй като в никакъв случай при образуване на листите ни за евроизбори не е имало такова вътрешно напрежение. Бих звъннал на Нинова, в случай че продължава да не ми се обажда и ще й кажа по какъв начин да спечелим европейските избори и да няма разцепление в Българска социалистическа партия.

В Българска социалистическа партия се води агитация против ПЕС и Нинова е подбудител на хрумвания против ПЕС. Ако Българска социалистическа партия разреши на ГЕРБ да ни показва като антиевропейска партия, това ще огромна наша неточност ”, отговори Станишев.

Последният допуска, че може да отпадне от листата на Българска социалистическа партия за евроизборите, само че за него е по-важно дали Българска социалистическа партия ще сътвори предпоставки да завоюва евроизборите, а не да ги подари на ГЕРБ.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР