Кадър бТВТемата за тъй наречения военен преврат трябва вече да

...
Кадър бТВТемата за тъй наречения военен преврат трябва вече да
Коментари Харесай

Ген. Димитър Шивиков: Българските военни не биха извършили преврат, те са се клели да служат на България

Кадър бТВ

Темата за така наречения боен прелом би трябвало към този момент да се затвори. От позицията си на военнослужещ считам, че в никакъв случай не бихме постъпили по сходен метод. Ние сме се клели да служим на Отечеството, не да вършим преврати. Това разяснява в предаването " Лице в лице " ген. Димитър Шивиков, претендент за евродепутат от Вътрешна македонска революционна организация. 

Това е следващото леке върху достойнството на българските военни. Това е смешно и не дава отговор на истината, безапелационен е ген. Шивиков.

В листата на Вътрешна македонска революционна организация има цялостна независимост всеки един да се бори и да печели доверието на българския гласоподавател. Аз като български офицер, за мен знамето, което стои пред мен, е на България. Ръководството на Вътрешна македонска революционна организация ме поканиха на няколко срещи и на тях се изяснихме, че никой няма да ме вкарва в никакви рамки, разяснява той.

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР