кадър: БТВЛюбопитен спор тази вечер в шоуто на Николаос Цитиридис.

...
кадър: БТВЛюбопитен спор тази вечер в шоуто на Николаос Цитиридис.
Коментари Харесай

Един от най-богатите българи към Цитиридис: „Изберете българското” е обидно дори и за теб!

кадър: БТВ

Любопитен спор довечера в шоуто на Николаос Цитиридис. Темата беше:

Трябва ли да поддържаме българското или това е работа на държавното управление?

Лицемерни ли са апелите: „ Подкрепете българското ”?

Нужно ли е непременно на купуваме българския артикул, без значение от качеството му?

Един против различен застанаха скандалният предприемач и идеалист – Ивайло Пенчев и предприемачът, възрожденец от цифровата ера  и бранител на всичко българско– Ивайло Шопски.

Конкретният мотив: Кампания на министерството на стопанската система – „ Подкрепете българското ”.

Водещият се обърна към двамата: „ Има ли потребност от особено отношение българския артикул ”?

Ивайло Шопски: Абсолютно съм сигурен, че българските артикули би трябвало да са под проекцията на страната, с цел да може парите да остават тук.

Ивайло Пенчев: Аз съм изрично несъгласен. Смятам, че индивидът (Ивайло Шопски) е доста комплициран. Тези клипове, които Министерството пуска са нечестни и глупави. От поддръжка имат потребност слабите. Само слабите споделям – апелирам ви подкрепете ни. За който и да е било бизнес на света, единствената законна поддръжка е поддръжката на неговите клиенти.

Ивайло Шопски: През 1897 година българското държавно управление вкарва ограничения, държавните служители да бъдат облечени, в това число и депутатите, в български облекла. Така е имало гърмеж на цялата българска стопанска система.  Аз самия нося най-вече български облекла, които са извънредно качествени и имам избор.

Пенчев: Ако е имало гърмеж, той е бил все пак.  „ Изберете българското ” е обидно даже и за теб, сподели той към водещия. Представяш ли си,  в случай че в БТВ се избираха водещите на този принцип.Щеше да е непочтено, нали?

Ако предпочитам някаква стока, желая да я избера, тъй като е по-добра. Всеки човек, който ми споделя „ Купи си моята стока ”, единствено тъй като е българска,най-вероятно е шарлатанин или доверчив или слаб.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР