кадър бТВКоментарното предаване по бТВ Лице в лице през този

...
кадър бТВКоментарното предаване по бТВ Лице в лице през този
Коментари Харесай

Предаването Лице в лице с нови водещи

кадър бТВ

Коментарното предаване по бТВ " Лице в лице " през този месец сменя Цветанка Ризова с други две водещи - Мария Цънцарова и Жени Марчева. 

Предаването ще се излъчва онлайн и през целия месец август. Ризова още веднъж ще си влезе в ролята на водеща, но през септември, написа plovdiv24.bg.

Динамичната политическа конюнктура в България през летния сезон, както и високият зрителски интерес към живота на новия парламент и опитите за сформиране на държавно управление, постановат динамичен дневен ред в обществото. За да получат хората отговори на най-горещите въпроси в тази обстановка, " Лице в лице “ ще продължи да се излъчва в обичайното си време - всеки работен ден онлайн, незабавно след емисията на bTV Новините в 17:00 часа.

От 9-и август политици, специалисти и представители на гражданското общество ще дават отговор на въпросите на Мария Цънцарова. След 23-и за техните мнения по значимите вести и прогнози за развиването на събитията ще пита Жени Марчева. Титулярният водещ на " Лице в лице “ Цветанка Ризова се завръща на екран на 7-и септември, с началото на новия ефирен сезон.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР