Кадър: БТВБогдан Милчев от Института за пътна безопасност коментира в

...
Кадър: БТВБогдан Милчев от Института за пътна безопасност коментира в
Коментари Харесай

Експерт разкри страшни неща в ефира след фаталната катастрофа с участието на Лютви Местан: На това място...

Кадър: БТВ

Богдан Милчев от Института за пътна сигурност разяснява в „ Лице в лице ” първите усещания на специалистите, които изготвят самостоятелна експертиза за злополуката с присъединяване на Лютви Местан.

Както е известно, при адския конфликт в неделя почина 6-месечно бебе, а през вчерашния ден на Местан бе повдигнато обвиняване за причиняване на гибел по несъобразителност.

Ето какво съобщи Богдан Милчев в ефира на БТВ:

„ Днес наши специалисти проучват и изследват пътния сектор, както и на следващия ден ще продължат. Заключения не могат да се вършат, само че изрично това, което се вижда на първо четене, е че има неосъответствие сред инфраструктурата и нормативните условия.

Височината на пътните знаци не дава отговор на нормативните условия, не дава отговор и островчето в самото кръстовище. То би трябвало да бъде повдигнато и да бъде с бордюр, а островчето е с маркирана багра и то не резервира водачите.

Също по този начин в сектора няма ограничаване на скоростта в региона на кръстовището. Почти на всички места в нашата пътно-транспортна мрежа имаме ограничаване на скоростта, когато наближаваш кръстовища, когато влизаме или излизаме от бензиностанции, също има ограничавания на скоростта.

Има и още неща за противоречие. Ще оставя на нашите специалисти да изготвят отчета и когато бъде подготвен, ще го сведем до знанието на всички. ”

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР