Кадър bTV За всички е ясно, че президентът гледа на

...
Кадър bTV За всички е ясно, че президентът гледа на
Коментари Харесай

Вижте какво каза Цветанов за Радев, армията, Русия и ареста на кметицата на „Младост“


Кадър bTV

За всички е ясно, че президентът гледа на Изток, че той саботираше процесът за рационализация на армията в България”, съобщи пред bTV ръководителят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов.

Вчера сред Цветанов и Румен Радев избухна следващият неприсъствен спор. Според водачът на ПГ на ГЕРБ препоръчаното от президентството мнение на КСНС е съдържало заключения, несъвместими с участието ни в Европейски Съюз и НАТО.

От „ Дондуков 2” дефинираха изказванията на Цветанов като манипулативни и разгласиха работната версия на мнението.

„ Ако извършите параленост с плана, който беше прочетен от президента, и мнението, пуснато по-късно, ще видите, че те приказват за позиция, която кореспондира с тази на Русия”, разяснява Цветанов.

„ Реакцията, както моята, по този начин и тази на министъра на външните работи, беше спонтанна. Всички, които бяха там от президентството, усетиха, че са създали огромен гаф”, сподели Цветанов.

На въпрос дали страната ни е била известена авансово за офанзивите на Съединени американски щати, Англия и Франция в Сирия, Цветанов отговори, че сме били известени.

По мотив рецензиите от вицепрезидентът Илияна Йотова, че Цветанов единствено подлага на критика и ругае президента, той отговори, че ще продължи да го прави, в случай че Радев се отклонява от единствения ход за вероятност и развиване за България.

„ Моята работа като депутат е да показвам мнение и да не отстъпвам евроатлантическите полезности. Аз в никакъв случай не съм приклякал, с цел да целувам ръка на представители на непознати вероизповедания”, разяснява Цветанов, визирайки празненствата за 3 март с присъединяване на съветския патриарх Кирил.

Той напомни и репортажи за президента Радев, които бяха направени при започване на президентската компания, съгласно които той е финансиран от обществено слаби лица.

„ Това е мрежа за мрачно финансиране на акцията, която фактически би трябвало да бъде осветлена и да забележим на каква база Българска социалистическа партия за взели решението да предлагат Радев за президент. Не остават подозрения, че той е подвластен от други държави”, безапелационен е Цветанов.

По мотив вътрешните разлики по тематиката Русия, Цветанов разяснява, че не е доста редно и удачно Волен Сидеров да чества рождения си ден в Крим.

„ Въпреки тези разлики, ние вършим това, което е потребно за страната ни и не се отклоняваме от европейския курс”, добави Цветанов.

Председателят на ПГ на ГЕРБ разяснява, че той поддържа напълно дейностите на българските институции, само че все пак до момента в който няма неоправдателна присъда кметът на кв. „ Младост” Десислава Иванчева е с презумпцията за непорочност.

„ Не съм осведомен с детайлите към планирането и реализацията. Може би, гледайки в профил, фактически би могло да се подхващат дейности, които да защитят достолепието на този човек”, разяснява Цветанов показния арест.

„ Този корупционен случай е доста явен знак, че страната ще бъде безкомпромисна”, разяснява още Цветанов.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР