кадър bTV: Тежък удар в Стани богат“Тежък удар се чу

...
кадър bTV: Тежък удар в Стани богат“Тежък удар се чу
Коментари Харесай

Тежък удар в „Стани богат“

кадър bTV: Тежък удар в „ Стани богат “

Тежък удар се чу от местата за феновете в студиото на “Стани богат ” по време на предаването с сряда.

Той несъмнено пристигна от нещо, което падна и притегли вниманието и на водещия Михаил Билалов. Актьорът се стресна не на смешка:

“Някой припадна! Добре ли сте? ”, извика той и се извъртя към бранша със феновете, откъдето се чу шума. От същата посока обаче пристигнаха по-скоро ядосани гласове, на хора, които обясниха какво тъкмо е станало. Разбра се единствено, че звукът не идва от нечий пристъп, а от друго, като по този начин и не стана ясно от какво.



Иначе в предаването беше изпълнено с доста забавни обрати. Първата участничка Цветелина Караганева се провали на много елементарен въпрос за астрономия, който се знае и от не чак толкоз положителните възпитаници.



Тя доста се засрами, че не позна коя планета има най-голяма гравитация. Преди това Билалов пък се пошегува малко рисково, като се опита да изясни понятието гравитация “като за дами ”. Участничката даде погрешен отговор, като реши да рискува, в случай, че имаше два неизползвани жокера.



След това на Стола на благосъстоянието седна Димитър Захариев, който незабавно притегли вниманието на публиката с думите, че колкото и пари да завоюва, ще ги даде на бъдещата си брачна половинка. Причината е, че съгласно него тя ще влага по-добре сумата, до момента в който той просто би я изхарчил.

“Тук има доста кандидатки за 100 бона ”, съобщи Мишо Билалов, само че по-късно стана ясно, че дамата на играча е към този момент избрана и живеят дружно, само че още не са сключили брак.


Захариев се показа доста добре и стигна до 3000 лв..
На въпрос за “Междузвездни войни ” той е обади на другар, който въобще не му оказа помощ, а единствено сподели “Да ”.



Въпреки това участникът стигна самичък до верния отговор. Рискът обаче не му оказа помощ при идващия въпрос, при който той чистосърдечно си призна, че не знае правилният отговор.


Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР