Кадър: БНТПроливният дъжд и гръмотевичната буря тази нощ в София

...
Кадър: БНТПроливният дъжд и гръмотевичната буря тази нощ в София
Коментари Харесай

Поражение на палатковите лагери след дъжда в София

Кадър: Българска национална телевизия

Проливният дъжд и гръмотевичната стихия тази нощ в София нанесе проваляне на палатковите лагери. Три не престават да бъдат блокираните кръстовища - на Орлов мост, пред Софийския университет и пред Министерски съвет, оповестява Българска национална телевизия.

Венелин Божилов показа в Сутрешния блок, че най-малко един път седмично времето подлага на тест лагерите какъв брой ще устоят. Той съобщи, че нямат желание да се отхвърлят от митинга.

" Снощи имаше дъжд, вятър, тъй като сме повече хора в нашия лагер успяхме да удържим ситуацията. Пораженията са поправими, ще се оправим, не ни е за първи път. Горе-долу един път седмично времето ни тества дали ще издържим. Пострадали хора няма, материални са вредите и те не са основни. Досега най-големите материални вреди ни нанесе полицията, която събра лагера. Решение на полицията е да не ни охранява. Ние си гоним нашите цели: оставките на Борисов и Гешев, на Кошлуков също, Цацаров ".

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР