Кадър БНТАз Цветанов си го обичам като дете. Много години

...
Кадър БНТАз Цветанов си го обичам като дете. Много години
Коментари Харесай

Борисов пред БНТ: Аз Цветанов си го обичам като дете

Кадър Българска национална телевизия

Аз Цветанов си го обичам като дете. Много години е около мен. Майка постоянно ми споделяше да внимавам да не сложа лъжицата с катран в кацата с мед. той тъкмо това направи - от сиво, от човек, който имаше извънреден престиж след мен в партията, с това, което той направи, заличи всичко положително, което е направил. Това разяснява министър председателят Бойко Борисов в предаването " Панорама "   по Българска национална телевизия.

Има един ден в годината - Прошка се споделя. Сега ще забележим на 26 май дали нашите гласоподаватели ще ни простят, дали  ще се подведат по лъжите на другите. Трябва да знаят, че изборите съм си ги направил. Голяма вреда ни се нанесе. Един час мога да приказвам за това какво сме свършили - читалища, автомагистрали. А ние в този момент приказваме за един асансьор,, за една къща за посетители - просто думи нямам, разяснява Борисов.

Няма да се откажа, тъй като от другата страна няма нищо. Ввие сами видяхте по какъв начин се биха една листа да подредят. Ами в случай че би трябвало да вършат държавно управление!? Ами те първи с президента ще се поизядат кои да станат министри и кои евродепутати, разяснява министър председателят. 

Те хората се ненавиждат един различен ( в БСП). Аз даже не желая имената да им загатвам. Ние в този момент от ГЕРБ би трябвало да променим и подредим нашата къщурка. Там, където сме сбъркали, да си признаем. Кой каквото непозволено е взел да възвръща и да си поема отговорността за стореното, безапелационен е Борисов.

Президента не ми го дайвайте за образец. Забранил съм да се приказва за това. На него не му отива да ги приказва тези неща, уточни той. Нека първо види себе си, след това да подлага на критика другите.

Никога, в никакъв случай не съм желал да ставам президент. Никога не ми е минавало през главата. Аз в случай че желаех да съм президент, щях да стана до момента в който бях основен секретар, уточни той.

 

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  0 Работник (преди 1 секунда) Рейтинг: 1205 | Одобрение: 705 Крадци. Гнусни крадци сте. Повръща ни се от вас. Напиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР