Кадър БНТ Симеонов трябва да се извини категорично на патриарха,

...
Кадър БНТ Симеонов трябва да се извини категорично на патриарха,
Коментари Харесай

Сидеров: Симеонов категорично трябва да се извини на руския патриарх


Кадър Българска национална телевизия

Симеонов би трябвало да се извини изрично на патриарха, съобщи в студиото на "Денят стартира " Волен Сидеров, ръководител на парламентарната група на "Обединени патриоти ". Не може един вицепремиер на българско държавно управление в дните, в които означаваме 140 години от Освобождението на България от турско иго - и ще помоля всички коментатори политици и всичколози, да престанат с условностите дали е избавление. В средата на 19 век няма български народ, няма българска нация, никой не знае, че има българи въобще - ние сме заличени. И това, че се възраждаме като народ, като нация се дължи на Русия, на съветския император, който споделя отиваме да освобождаваме християнските поробени нации, изясни той.

Сидеров беше безапелационен, че не може да дава оценка за изявлението на главата на най-голямата православна черква - "не съм толкоз дорасъл ", сподели той. И всеки който счита, че е толкоз огромен или е комплексиран вид, или е доста зле, не мога да давам оценка нито на българския, нито на съветския патриарх, добави Сидеров. По думите му, в случай че не е била съветската страна "нямаше нито румънци, нито финландци да вземат участие в тези войски ".

„ Стига сме разпилявали благодарността си - някак си принизяваме я, разпиляваме я по посока на всевъзможни народности, които са взели участие. Да, благодарим им, естествено, че ще благодарим, че са взели участие, само че в случай че не беше манифестът, заповедта, решението на съветския император, нямаше да дойдат румънци, финландци и други, които да се включат в съветската постоянна армия “, сподели Сидеров.

Сидеров разяснява още, че стабилността на обединението се дефинира от правила, а не от "пожеланието да бъдем някакви ". Той беше безапелационен, че е направил доста взаимни отстъпки за обединението. Отстъпих доста, сподели той и изиска това да бъде почетено и оценено.

Сидеров изясни, че на доста други нападки не е реагирал и ги е оставял в предишното, само че по думите му, когато нападаш вярата - няма оттегляне.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР