Кадър БНТ, архивСилен човек в новата политическа партия обяви нейните

...
Кадър БНТ, архивСилен човек в новата политическа партия обяви нейните
Коментари Харесай

Настимир Ананиев: Продължаваме промяната ще разговаря с всички политически сили без ГЕРБ и ДПС

Кадър Българска национална телевизия, списък

Силен човек в новата политическа партия разгласи нейните проекти. 

Надеждата са Кирил Петков и Асен Василев, тъй като за пръв път виждаме хора, които са направили съответни каузи. Ние им предоставяме техническото средство, с което ще се явят на изборите. Свикнали сме да виждаме хора, които дават обещание доста, а, когато се случи мандат, не подхващат дейности. Кирил и Асен демонстрират храброст и водачество, а България има потребност от водачество сега. Това разяснява представителят на партия " Волт " Настимир Ананиев пред Българска национална телевизия.

Настимир Ананиев акцентира, че новата коалиция " Продължаваме промяната " ще води диалози за съдействие с всички политически сили, като се изключи ГЕРБ и Движение за права и свободи.

" Ние нищо не сме желали, с изключение на в листите да няма сътрудници на Държавна сигурност. Поставихме и червени линии по отношение на партии, свързани с прехода и отрицателната известност на България, а точно ГЕРБ и Движение за права и свободи ", добави той.

Настимир Ананиев разяснява, че за пръв път толкоз огромен % аполитични хора са изразили предпочитание да гласоподават и доста хора са намерили кого да поддържат в лицето на новия политически план.

" Актуализираха се пенсиите и се подвигнаха над прага на беднотия, което от години се приказва, само че никой не го е правил досега. Те демонстрираха, че имат смелостта, която се изисква в сходни обстановки ", сподели още Настимир Ананиев, пише 

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР