Кадър БНТ, архивПетел продължава да следи какво се случва с

...
Кадър БНТ, архивПетел продължава да следи какво се случва с
Коментари Харесай

Проф. Балтов: Каролев вече е в Пирогов, състоянието му е стабилно, но все още е с опасност за живота

Кадър Българска национална телевизия, списък

" Петел " продължава да следи какво се случва с Владимир Каролев, който бе превозен в " Пирогов ". 

Състоянието на Владимир Каролев е устойчиво, само че към момента има заплаха за живота му. Това сподели за „ “ директорът на УМБАЛСМ „ Пирогов “ проф. Асен Балтов.

„ Успешно го транспортирахме, в устойчиво положение е. Сега стартират да му се вършат спомагателни проучвания. Ще бъде настанен в неврохирургична реанимация за продължение на лекуването “, разяснява проф. Балтов.

По думите му към момента не може да се каже дали на Владимир Каролев ще се вършат оперативни интервенции.

„ Нека да мине острият интервал. По принцип има строшаване на глезена, което ще се оперира, само че това сега не е най-важното. Много е значимо да се уточни черепно-мозъчната контузия, да се стабилизира от нея и едвам тогава в идващите няколко дни. Животът му към момента не е отвън заплаха “, посочи проф. Асен Балтов.

Първоначално Каролев бе настанен в болничното заведение в Разлог, само че по-късно профилирана реанимационна кола за спешна помощ го транспортира до УМБАЛСМ " Н. И. Пирогов ".

Икономистът е в тежко положение след случай под връх Тодорка. Планински спасители съумяха да го открият тази нощ след над 5 часа акция в Пирин, написа Блиц. 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР