Кадър 7/8 твУправляващите подготвят промяна в Изборния кодекс, с която

...
Кадър 7/8 твУправляващите подготвят промяна в Изборния кодекс, с която
Коментари Харесай

Мая Манолова от телевизията на Слави: Верижен протест от 15 юли

Кадър 7/8 тв

Управляващите приготвят смяна в Изборния кодекс, с която да анулират машинното гласоподаване. На 15 юли да се съберем пред Министерския съвет и да стартираме верижен митинг пред всяка институция, виновна за машинното гласоподаване. Гражданите няма да излязат да гласоподават, в случай че няма дейни дейности за запазване на резултата от изборите, написа offnews.bg. 

Това съобщи ръководителят на Гражданската платформа „ Изправи се.БГ " Мая Манолова в предаването „ Студио Хъ " по „ Седем осми " ТВ.

През февруари министър председателят сподели, че ще съблюдава закона и ще се набират машини за гласоподаване, само че ЦИК не прави нищо и досега няма социална поръчка за машините. Борисов не желае машини, тъй като те нямат чекмеджета, нито вземат по 50 лв., нито връщат банкноти по 500 евро или пачки по 500 евро, сподели тя.

Да създадем жива верига, когато Народното събрание тръгне да анулира машинното гласоподаване. Това би било атентат против правото на глас на българските жители. Да излезем всеобщо пред Министерския съвет, пред Народното събрание, пред ЦИК, с цел да не им позволим да анулират машинното гласоподаване. Да забележим дали президентът ще разгласи КСНС за изборите, тъй като честността на изборите касае националната сигурност, добави Манолова.

Тя предложения всички водачи, които се считат за демократични, да излязат на митинг на 15 юли.

От „ Изправи се.БГ " няма да оставим и този път вотът на жителите да е откраднат поради политическото оцеляване на Борисов. Него го е извънредно боязън от жителите и от същинския им избор. Той е привикнал да играе организиран мач на една врата, акцентира Манолова.

Със зъби и нокти ще се брани тази власт и по тази причина ще се жертват хора и институции. Специално за локалните избори анулираха машините, с цел да си откраднат вота. Липсата на машини на изборите в София си има своето изражение – над 20 000 невалидни бюлетини, 900 поправени протокола, 3000 жители на държави-членки на Европейския съюз, добавени в изборните описи, надмощие на единия претендент във Факултета и Филиповци, напомни ръководителят на Гражданската платформа.

Вотът на хората е елементарно да бъде откраднат, когато едни партийни ръце пипат резултата. Единственият метод за почтено отчитане на изборите е машинното гласоподаване, само че към този момент 8 години властта си измисля всевъзможни способи да не ги вкарат, сподели още Манолова.

На въпрос по какъв начин ще разяснява случая с „ Осемте джуджета " Манолова съобщи, че в българската приказка вместо Снежанка, има Спящата хубавица.

Както е тръгнало, Борисов ще би трябвало да направи министерство на кражбите на бизнес. Ясно е, че някой цялостни чекмеджетата на властта и парите идват от бизнеса, само че истината ще излезе нескрито. Освен зрелища, би трябвало и самун. Виждаме един Борисов, който е притиснат до стената, който е в кръгова защита, един привършен модел, само че това няма по какъв начин да продължава постоянно, добави Манолова.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg

" Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и безмълвни могат да бъдат водени като овце на кръвопролитие . " Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не основава ненужно напрежение и да не нарушава главните полезности, върху които се крепи Европейски Съюз.

Личните свободи, като ценене на персоналния живот, независимост на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са предпазени с Хартата на главните права на Европейски Съюз.

Неспазването на тези правила подкопава устоите и разяжда като недоброкачествен израстък ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е предпазена и обезпечена от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР