Кадър: 7/8 ТВТази криза изкара на показ някои много големи

...
Кадър: 7/8 ТВТази криза изкара на показ някои много големи
Коментари Харесай

Мангъров: Тази криза изкара на показ някои много големи недъзи на нашето здравеопазване

Кадър: 7/8 ТВ

" Тази рецесия изкара на показ някои доста огромни недъзи на нашето опазване на здравето. Те са повода за това тежко протичане на рецесията. Болниците се препълват с заболели, които могат да се лекуват у дома. Хоспитализация се постанова в доста малко от случаите “, сподели пред " Нова телевизия "  доц. Атанас Мангъров.

" Влизам в политиката непредпазливо ", добави той.

При влизане в Народното събрание докторът увери, че потърси „ рационални хора, с които да се съюзя и да намерим решение. Така не трябва да продължава повече “, счита той.

Доц. Мангъров прикани гласоподавателите да отидат до урните: „ Това не е по-опасно, в сравнение с да отидат до магазина. Ако хората желаят да не престават да получават от същото, дано не гласоподават, само че в случай че имат разум в главите – ще отидат до урните “, пропагандира Мангъров.

„ Не са ме търсили от други политически партии. Аз съм другар с премиера. Ние имаме някои разнообразни визии по съществени въпроси, само че това не ни пречи да бъдем другари. Дали ще работим дружно е въпрос на договаряния “, показа той.

Доц. Мангъров подсети, че COVID-19 ще изчезне, когато 70 или 80% от популацията на света премине през болестта. „ Аз персонално съм изкарал COVID-19 без да усетя “.

„ Който желае да се имунизира, дано го направи. Няма проблем от моя страна, само че го прави на своя отговорност, тъй като доста желае, обича или тъй като доста го е боязън ”.

Ако желаят хората да трансформират нещо, би трябвало да излязат и да гласоподават. Това не е по-опасно, в сравнение с да отидат до магазина. Ако хората желаят да не престават да получават от същото, дано не гласоподават, само че в случай че имат разум в главите – ще отидат до урните, прикани доцент Мангъров.

Нужна е здравна промяна – би трябвало да се раздели заплащането на клиничните пътеки от това на лекарския труд. Така няма да има по-желани специалности. Трябва най-сетне да се построи тази АЕЦ. Трябва всички концесии да бъдат преразгледани и да се върнат на страната ни, а не да чакаме помощи от Европейски Съюз, разкри част от сферите, в които ще работи, в случай че е народен представител, стана ясно от думите му.

По думите му имунизацията на " Астра Зенека " би мога да се ползва и на хора над 65 година В забележителна част от европейските страни тя не се ползва, защото имат съществени учредения. Ние не считаме по този начин. Когато си поставяте имунизацията вие подписвате осведомено единодушие и по този начин никой не носи отговорност за възможни странични резултати, уточни инфексионистът. Той сподели, че не е ясно все още коя е по-добрата ваксина.

„ Аз персонално съм изкарал COVID-19 без да усетя “. При всяка зараза антителата понижават, само че клетъчната памет ще разпознава вируса, изясни той.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР