Кабо Верде започна участието си на с успех над Етиопия

...
Кабо Верде започна участието си на с успех над Етиопия
Коментари Харесай

Бивша звезда на Левски блести за Кабо Верде за успех над Етиопия

Кабо Верде стартира присъединяване си на с триумф над Етиопия с 1:0 в мач от Група А. Страхотно показване направи някогашният футболист на Левски Гари Родригес, който за 68 минути на терена се регистрира с асистенция за единствения гол в дуела.
Очаквано " сините акули " сътвориха повече благоприятни условия, откакто 80 минути бяха с човек повече на терена. В 10-ата минута Етиопия остана с човек по-малко, откакто Яред Байе извърши жестоко нарушаване и получи пряк червен картон, откакто обстановката се прегледа от VAR. В 32-ата минута етиопците желаеха дузпа, само че такава не беше отсъдена.
В края на първото полувреме някогашният футболист на Левски Гари Родригес центрира към Жулио Тавареш, който не срещна проблем да вкара в празната мрежа за 1:0. Кабовердианците сътвориха още положителни положения посредством Кени Роша Сантуш и Джефри Фортеш.
Така Кабо Верде е на върха в класирането дружно с домакина Камерун с по 3 точки. Следващият мач на Кабо Верде е с Буркина Фасо, до момента в който Камерун среща Етиопия.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР