Кабинетът с имената на всички министри ще бъде готов на

...
Кабинетът с имената на всички министри ще бъде готов на
Коментари Харесай

Денков: Новият кабинет ще бъде обявен на 6 март

Кабинетът с имената на всички министри ще бъде подготвен на 6 март, когато актуалното държавно управление ще подаде оставка. Това разгласи във Варнапремиерът акад. Николай Денков. Той означи, че към момента не са обсъждани имена за министри за идната ротация.

Според премиера някои от министрите са се изморили от непрекъснатите нападки, които в голямата си част не са били напълно обективни, а постоянно даже злонамерени.

Денков разяснява, че с избора на конституционни съдии е имало забавяне и е належащо оптимално бързо да се продължи и с регулаторите, което е въпрос на обмисляне в Народното събрание. „ Очевидно е, че в КЗП имаме доста сериозен проблем. Комисия за защита на конкуренцията е основна институция, обвързвана с вложенията в страната, и там също би трябвало да се работи “, разяснява министър председателят.

Във Варна министър-председателят участва на откриването надълбоководен басейн във Висшето военноморско учебно заведение.След това се срещна с кмета на Варна Благомир Коцев,който го срещна със положението на свлачището при Рибарския плаж.По време на визитата си в морската столица премиерътпосети и Математическата гимназия „ Д-р Петър Берон “, където дружно с кмета на Варна се включиха в съревнование за решение на задания със златния медалист от интернационалната олимпиада по математика в Куала Лумпур Дамян Накев.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР