Кабинетът Петков ще падне в момента, когато се появи политическа

...
Кабинетът Петков ще падне в момента, когато се появи политическа
Коментари Харесай

Кога държавата ще се разпадне? Коментарът на експертите

Кабинетът " Петков " ще падне сега, когато се появи политическа опция. Това разяснява политологът Цветанка Андреева в предаването  " Денят ON AIR "  с водещ Ганиела Ангелова.

" Имат половингодишен административен опит, имат и университетската база, само че въпросът е имат ли политическата воля на същински реформатори или са подставени лица, родени от пиара на служебното държавно управление.

Виждате какъв брой бързо се мени политическата действителност – доскоро носеха легитимността на смяната, само че през днешния ден те са просто единствената допустима управническа опция ", разяснява тя.

Според политическия PR експерт Нидал Алгафари, кабинетът " Петков " има потенциал да се оправи с рецесиите, само че ще му е нужно време.

" Тези момчета сега шляпат. Трябва им малко време, с цел да стартират да стъпват. Ще създадат всичко по силите си и считам, че Асен Василев – мозъкът на интервенцията, ще се оправи. Не се ли оправят, цялата страна ще се разпадне ", съобщи Алгафари пред Bulgaria ON AIR.

" Радев може да ги жертва още пролетта ", счита политологът. " Новите министри ще се еманципират от президента, а самият Радев не желае да бъде наставник по време на рецесии ", отвърна политическият PR специалист.

" Това е заиграване с властта – да се опазиш. Не може и с НАТО, и с Русия, но им трябва време, с цел да усетят накъде клонят везните. Да, определили сме се като част от НАТО, само че от другата страна стои голяма войска. Дали сме подготвени да тръгнем на борба? ", пита риторично Алгафари.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР