Журналистката Соня Колтуклиева разказа още подробности от войната на Радостин

...
Журналистката Соня Колтуклиева разказа още подробности от войната на Радостин
Коментари Харесай

Колтуклиева: Радостин Василев се изрепчил за мен пред ПП – „Аз ще я унищожа!“

Журналистката Соня Колтуклиева описа още детайлности от войната на Радостин Василев против нея и изясни, че ще подаде сигнал в Комисията за отбрана от дискриминация.

„ Оставям настрани, че Радостин Василев е първият мъж (а мъж ли е?!), който направи обществено притежание персоналните си чатове с жена, която му помагаше безкористно, тъй като провидя в него облик на новия политик - деятелен и редовен - каква жестока илюзия! Радостин Василев се озлоби против мен, тъй като започнах да разгадавам порочното му ръководство като министър на спорта, другарските му назначения, скандалните контракти за милиони, подписани от неговите компаньони Александър Тодоров и Венцислав Петков, които вкара като началници в системата на спорта “, написа тя.

Според нея Иван Христанов ѝ е разказал, че на колекция на водачите на листи на “Продължаваме смяната ” за 48-я парламент обсъждали какъв брой е сериозна и рискова.

„ Не могат да се оправят с нея - тогава Радостин Василев се изрепчил: Оставете я на мен! Аз ще я унищожа! И побързал с мръсни номера да си заслужи самопризнание и хвалба. В обезверената си война против мен, Радостин Василев не се посвени да употребява даже  една своя другарка - някаква объркана “психоложка ” от Враца, Ралица Младенова - тя изпрати сигнал против мен в Софийска районна прокуратура (отхвърлен!) и стартира да ме съди, че сякаш съм я била сравнила с “неуспяла фолкаджийка ”, а това доста я обидило - на фона на предизвикателните ь разголени фотоси и междинен пръст във Facebook “, добавя тя.

Ето още от позицията на Соня Колтуклиева:

„ Наричам Руди Гела “епилиран женомразец ”, поради неблагодарността му към мен и поради нападките му към други известни жени  - бях му наставник една година, съветваше се за всичко в политиката (е, скри от мен и ме излъга за отцепването си от Има Такъв Народ - обяснимо, щях да го наругая за измяната!)… Но следва да призная, че  предаваше всички свои благодетели като ми снасяше информация от парламентарната група на Слави Трифонов и от Министерски съвет. Веднъж изменник - вечно изменник.

Радостин Василев избълва отвратителни ругателства против Ива Митева, назова я най-мразеният човек и Лейди Гага в политиката, а се кълнеше в нея и ми обясняваше, че Слави Трифонов би трябвало да я номинира за президент през 2021 година…

Всички естествени хора помнят по какъв начин Радостин Василев, в първите си дни като министър, се нахвърли брутално против именитата гимнастичка Илияна Раева, след обществения скандал, тя постъпи в “Пирогов ” с 200 кръвно; наглецът й се обади да се извини, тъй като Слави го накара. Радостин Василев обиди шампионката Екатерина Дафовска, служебния министър на спорта Весела Лечева, служебния министър на спорта проф. Даниела Дашева, националните представителки Христинка Иванова, Николина Ангелкова, Дани Каназирева, Теменужка Петкова, треньорки по тенис, наемателки на спортни обекти …

За нас няма внимание от ЛГБТИ общността, нали?! Ние сме хетеросексуални дами и майки. Коя организация да ни брани? Щом ме излекуват от грипа и изляза от МБАЛ “Света София ”, ще напиша писмо до Комисията за отбрана от дискриминация. Как мислите - ще реагират ли?!

Да попитам - за какво Комисията за отбрана от дискриминация не се самосезира, когато - провокирана от мутренското поведение  на Радостин Василев - разгласих чатове, в които той изяснява за Асен Василев, че България в никакъв случай няма да одобри премиер-педер@ст, а за Кирил Симеонов, някогашен народен представител от Има Такъв Народ, женен с деца, твърди, че е гей? “, пита тя.

 



 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР