Журналистката Даниела Горчева се изказа във фейсбук за думите от

...
Журналистката Даниела Горчева се изказа във фейсбук за думите от
Коментари Харесай

Журналистка: Проф. Мутафчийски бе прав, че яко ще се мре

 Журналистката Даниела Горчева се изрече във фейсбук за думите от преди време на военачалник Венцислав Мутафчийски, че в случай че не се съблюдават противодепидемичните ограничения " крепко ще се мре ":

Е? Прав ли беше проф. Мутафчийски когато сподели, че крепко ще умираме? Прав беше. Малко ум му би трябвало на човек, само че в точния момент да му пристигна. Но нека запомним горчивите уроци, които за жал ще ни костват човешки животи и изключително живота на така и така дребното български лекари и медици, които не са се изнесли от територията България и самоотврежено стоят тук. А ето няколко извода от сегашната тъжна реалност.

1. Простакът, циникът и неграмотникът с власт и на власт е рисков освен за вашите пари, за вашето богатство, само че и за вашето здраве и за вашия живот.

2. Безотговорният публицист, който не може да разграничава голословните изказвания от обстоятелствата и който манипулира (умишлено или заради личното си незнание и личните си предубеждения) публичното мнение, е рисков за вашето здраве и за вашия живот.

3. Невежеството, простотията, вярата в тайните теории,  отводът от разумно мислене, мангървощината са рискови за вашето здраве и вашия живот. И този на околните ви, на близките, а в тази ситуация - на медиците. Спазвайте отдалеченост от две протегнати ръце.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР