Журналистът Руси Чернев е кандидатът на Консервативна България за кмет

...
Журналистът Руси Чернев е кандидатът на Консервативна България за кмет
Коментари Харесай

Журналистът Руси Чернев влиза в битката за Пловдив със силен отбор съмишленици

Журналистът Руси Чернев е претендентът на „ Консервативна България ” за кмет на Пловдив.  Партията ще се яви на изборите с цялостна листа от 51 души за Общинския съвет. Тя е формирана главно от общественици и специалисти, мои съидейници и е подкрепена от „ Консервативна България ”.  Имаме и шестима почтени претенденти за районни кметове, сподели Руси Чернев.
Прочетете още
Защо с Консервативна България?

„ Първо – тъй като политиците, които от години  използват властта в България, са създали по този начин Изборния закон, че цивилен претенденти на процедура нямат никакъв късмет. Независимият претендент няма право на листа, нито на районни кметове. А е известно, че самичък човек е за на никое място. И Христо Стоичков да си в политиката, няма по какъв начин да стигнеш до значимите мачове, в случай че нямаш мощен тим зад себе си ”, изясни Чернев.

Той напомня, че кандидатурата ми за кмет бе подкрепена от Инициативен комитет. „ Благодаря на всички, които застанаха зад мен и ми дадоха своето доверие.  Обещавам да го оправдая. Защото доверието е това, което през днешния ден липсва сред жителите и политиците ”, сподели още Чернев.  Според него времето на войнстващия демократизъм е свършило. „ Сега е значимо да се върнем към изконните български полезности и традицията, към силата на фамилията и общността. Време е да начертаем новата национална цел и водени от нея, да преследваме фантазиите си. Време е българските цели да се разпишат в България от българите, а не в това или това непознато посолство ”, съобщи известният публицист.  

„ Идеологията на „ Консервативна България ”, която се родее с делото на огромните пловдивски политици Григор Начович, Константин Стоилов и Тодор Бурмов, е най-близо до моята ”, сподели още Руси Чернев

Той има вяра, че пловдивчани са умни и интелигентни хора и на 29 октомври ще дадат своето доверие не за някаква партия или нейния претендент, а за една ясна визия в какъв град желаеме да живеем и по какви правила. „ Имам положителни хрумвания за развиването на Пловдив и явен проект по какъв начин да ги осъществявам. Смятам, че е време да дадем действителна опция на пловдивчани, с цел да не им се постанова на 29 октомври отново да избират на правилото „ по-малкото зло ”.  На изборите всеки би трябвало да отиде с вяра, а не с отвращение. И ние с сътрудниците от Консервативна България ще дадем на пловдивчани тази вяра. Защото желаеме да служим на жителите и ползите на общността, а не на този или оня партиен придворен. Ще го създадем, тъй като можем и сме хора на действието, а не на празните приказки ”, приключи претендентът за кмет на Пловдив.

Борис Ячев, ръководител на „ Консервативна България ”:

Руси Чернев е индивидът, от който Пловдив се нуждае  

Руси Чернев с изключение на ослепителен публицист и журналист е и извънредно деен държавник. Много елементарно стана напасването сред това, което той има като визия и виждане за развиването на Община Пловдив и това, което ние като партия „ Консервативна България “ споделяме. Ние имаме опит и традициите в ръководството на града, а той има концепциите и решенията за града. Така, че се обединихме към концепцията за едно съвременно и дейно ръководство на Пловдив.

Кандидатите в листата също са доста точно подбрани – всички те са пловдивчани, патриоти и хора, които живеят отдавана в града и познават проблемите му и могат да предложат ефикасни и работещи решения. Кандидатите за районни кметове също са добре познати – част от тях имат и стабилен опит в ръководството и политиката.

Руси Чернев постоянно е бил деен в разнообразни начинания и акции с хрумвания, като този път ние му даваме опция да осъществя тези, които други политици, на които ги е давал назаем, не са съумели да ги осъществят.

Сигурен съм, че ще реализираме един извънредно добър резултат в Пловдив, тъй като пловдивчани са умни и интелигентни хора и ще създадат положителния избор.

Костадин Гаров, претендент за кмет на регион „ Тракия ”:

 Костадин Гаров:

Изключително съм горделив, че Руси Чернев е нашият претендент за кмет на Пловдив. Ако се върна в годините, с него постоянно сме имали 100% покритие на позициите ни в публичното пространство – ние в Общинския съвет, а той – като основен редактор на „ Марица ”.

Влизаме в акцията с извънредно мощен екип и с цялостна листа, формирана от  хора, които постоянно са имали позиции и са допринасяли за град Пловдив и обществото. Ще защитим интереса на жителите в Общински съвет, а господин Чернев – в Община Пловдив.       

Кандидатите на Политическа партия „ Консервативна България ” за районни кметове:

„ Централен ” -  Руска Вълева

„ Тракия ” – Костадин Гаров

„ Южен ” – Иван Димов

„ Западен ” – Латинка Димитрова

„ Северен ” – Тодор Кирилов

„ Източен ” – Ивелина Радева

 
Руси ЧерневКостадин ГаровРуска ВълеваИван ДимовПламен ИвановИвелина РадеваДора Рангелова - КузмановаЛатинка ДимитроваТодор КириловФранк ВощаИвайло РусеновИлия КостурскиЙордан ВелчевИван ЧервенивановКарамфила ШилеваАнелия АлексиеваТеменужка ТърговскаМаксим ПетковСтанимир КроневЦветелина АтанасоваБоряна ЙоцоваКостадин АврамовАнтон ДановГаля АтанасоваРалица ПанчеваСтоил ПетровДимитър ГушевЙордан ТодоровАся ЙордановаМилка АбушеваСтефан ПаровСлавка ГърневаМаргарита СъбеваДимо ДимовМария АндрееваМария Пеева-ТодороваМариета ДиневаВеселина КръстеваЙордан БарбовВеличка РизоваМинчо МинчевГанчо СтояновДимитър ГайдевДора КононецПавел ТомовПарашкев ЦветковНиколай ЙовчевДимитър ДимитровАндрей ГеоргиевГита Георгиева-ДимитроваСтаньо Балтов
 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР