Журналистът потъна в мрачни мисли и започна да подсмърча пред

...
Журналистът потъна в мрачни мисли и започна да подсмърча пред
Коментари Харесай

Преди Съвсем Малко Евгени Минчев Разцепи Брадъра! Зрителите Не Са Виждали Подобно Мазало!

Журналистът потъна в мрачни мисли и стартира да подсмърча пред Алекс Богданска и да я пита дали е добър човек.

Моделката въпреки че се опита да резервира хладнокръвие пред съкрушения Тодоров очевидно не утвърди хленченето му. " Тони, ти постоянно ли плачеш? ", попита тя. " Ами не се ли вижда. Аз в тая къща се побърках да плача.

Виж, че плача от най-малкото нещо. Не знам какъв е тоя формат, какво е това нещо. Като Многострадалната Геновева съм. Като излъчат запис от номинации или нещо. Все съм някакъв трагичен, печален, измъчен.

Не знам какво ми става ", скомърчаше Стефанов. За да го разсъни малко и да изкоментира държанието му, както и да върне годежния пръстен, в къщата влезе Миглена Ангелова. " Абе, Тони, по какъв начин си?

Ти ревеш нон стоп. Аз съм ти взела кърпички. Кой най-вече те обиди ", скастри го тя. " Ами Даниел Владков доста ме засегна. Ние се познаваме от 4-5 години. Беше грозно поради една игра, в която той ми вкара имено против ужасни думи ", стартира да се изяснява журналистът. " Как може да позволиш дами да те пазят. Вземи се изправи малко.

Все си се свил, изгърбил. Невъзпитано е да се реве нон стоп "., продължи да го мачка Ангелова.

Тя му върна пръстена с думите, да се опита да си откри естествена жена. Междувременно в студиото Евгени Минчев назова представянето на Миглена Ангелова най-слабото до в този момент и защото беше скастрен от останалите посетители, той се фръцна и напусна студиото на предаването. " Ай сиктир, бе ", извика Минчев и се изнесе.

Водещият Ники Кънчев се видя в небрано лозе и единственото, което съумя да каже е " Ами по този начин е, онлайн сме, само че Евгени, апелирам те върни се ". Апелът му обаче остана нечут и Минчев по този начин и не се върна назад в ефир...поне до едни реклами време. Точно 20 минути бяха нужни на Лорда да овладее пристрастеностите си и да се върне на диванчето при Кънчев.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР