Журналистът от Power FM Петър Генчев е станал свидетел на

...
Журналистът от Power FM Петър Генчев е станал свидетел на
Коментари Харесай

Свидетел на драмата със самоубиеца в Бургас с потресаващ разказ, от който ще ви настръхнат косите

Журналистът от Power FM Петър Генчев е станал очевидец на ужасяващия опит за самоубийство. Драмата се разигра през днешния ден към 14:00 ч. на моста на бул. " Иван Вазов " в Бургас. Генчев карал автомобила си по бул. " Иван Вазов ", когато забелязал младия мъж да се ускори към парапета на надлеза на кръстовището с ул. " Гладстон ". Именно Генчев е бил единственият, който се притекъл на помощ и се обадил на тел. 112, написа " Флагман ".

" Дори не забави ход, не се огледа, до момента в който пресичаше улицата. Засили се и скочи през парапета, пред очите ми. Веднага излязох от колата и го видях - не мърда и диша. Веднага набрах тел. 112, с цел да извикам незабавна помощ. През цялото време му говорех, с цел да не изпада в безсъзнание. Дойде и една млада двойка. После и жена на междинна възраст и стартира да снима ", споделя пред Флагман.бг Генчев.
Той се възмутил от държанието на дамата и я попитала за какво снима, а отговорът бил: " Да го имам на фотография, другояче няма да ми повярват ".

Когато на място са пристигнали жандармеристи, мъжът, който се опита да постави завършек на живота си, се изправил - целият кървял, паднал на колне и почнал да се моли на чиновниците на реда. Вероятно от шока, говорел и се държал несъответстващо.

Възможно е при удара младият мъж, който е на забележима възраст към 30 година, да е получил вътрешни увреждания, плюеше кръв, споделиха пред Флагман.бг източници от болничното заведение. Предстои довечера да му бъдат осъществени всички нужни проучвания, след което ще стане ясно какви контузии е получил при скока.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР