Журналистът Надя Ганчева се присъединява към екипа на "Евронюз България",

...
Журналистът Надя Ганчева се присъединява към екипа на "Евронюз България",
Коментари Харесай

Красива криминална репортерка напуска Нова телевизия

Журналистът Надя Ганчева се причислява към екипа на "Евронюз България ", оповестяват oт медията. Дългогодишната водеща от NOVA от 14 февруари заема длъжността Главен продуцент и ще дава отговор за всички излъчвания в новия ефирен канал.

Предстои "Eвронюз България " да тръгне на мястото на ТВ "Европа ".

"Вярвам в концепциите и силата на Надя. Но най-вече имам вяра в нейния професионализъм и гений. Знам, че с нейна помощ ще дадем на феновете това, от което имат потребност – вярна, точна и неподправена информация. Така както я сервира "Евронюз " на над 145 милиона души “, декларира основният редактор на "Евронюз България " - Марина Стоименова.

Надя беше част от екипа на NOVA телевизия в продължение на 16 години. Зрителите я познават като дълготраен престъпен кореспондент. Има опит и като водещ. Надя е била сътрудник от едни от най-опасните места и събития в Европа и оттатък континента. Автор е на филмите: „ Непал след разрухата “, „ Европа или гибел – пътят на бежанците “, „ Турция -превратът “, „ Ислямска страна от вътрешната страна “ и други.

Надя Ганчева има бакалавърска степен „ Журналистика “ и магистърска „ Международна сигурност “ от Софийския университет.

Телевизионният канал "Евронюз България " ще излъчва вести на всеки 30 минути, готови от екип от безпристрастни публицисти, които се придържат към строгите правила, етични правила и публицистична самостоятелност на "Евронюз ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР