Журналистът на NOVA Николай Василковски бе отличен с престижната награда

...
Журналистът на NOVA Николай Василковски бе отличен с престижната награда
Коментари Харесай

Николай Василковски с приз в годишните награди „Достойните българи“

Журналистът на NOVA Николай Василковски бе отличен с влиятелната премия на в. „ 24 часа “ – „ Достойните българи “. Специалната гала се организира за 19-и път и отличи благородни сънародници с огромни сърца, които са защитавали положителни дела без изгода и са имали куража да трансформират средата към себе си.

Работата на Николай Василковски го води в епицентъра на доста събития. Изправял се е против не едно естествено злополучие, отразявайки онлайн наводнения, трусове, пожари, а предходната година следеше на място и спешната обстановка с потъващия транспортен съд Вера Су. Той печели доверието на феновете и с авторската си графа „ Дотам и назад “ . През миналата година Василковски, дружно с известни артисти от Народния спектакъл, предприе пътешестване в предишното и води телевизионните фенове до тези места в България, свързани с живота на патриарха на българската литература Иван Вазов.

„ От толкоз доста награди, които съм събрал в моята кариера, тази е най-ценната. Защото ме поставя в тази категория хора, на които аз се удивлявам “, показа Николай Василковски.

По време на формалната гала емблематичното лице на NOVA Ани Салич връчи отличие на здравната сестра Лидия Македонска , грижила се близо месец сама за 14 заболели в COVID-19 поделение в Свищов.

Специална премия по време на церемонията „ Достойните българи “ получиха златните медалисти на България от Олимпийските игри, а с огромното отличие тази година си потеглиха младите бизнесмени Иван Фарфаров и Тимолеон Велкопулос . Миналото лято четвъртокласниците от Разлог започнаха личен бизнес с продажба на лимонада, а извоюваните средства подариха на самотна майка, която се грижи за сина си със специфични потребности.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР