Журналистът и близък приятел на Ванга - Сергей Кастарной, за

...
Журналистът и близък приятел на Ванга - Сергей Кастарной, за
Коментари Харесай

Наближава втората съдбоносна дата през 2020, предсказана от Ванга

Журналистът и непосредствен другар на Ванга - Сергей Кастарной , за пръв път разкри нейните предсказания за 2020 преди към година. Тогава в наличието на детектор на лъжата той призна в съветското предаване „ Всъщност “, че пророчицата е помолила нейните прогнози да не бъдат споделени, до момента в който не пристигна им времето , припомният от.



Според Ванга светът ще бъде изправен пред съществени провокации към две дати, в които има насъбрания на пет двойки – 22 февруари 2020 и 22 декември 2020 . Веднага след своето телевизионно присъединяване Кастарной беше остро подложен на критика, че Ванга в никакъв случай не е говорила с точни дати. Въпреки това обаче пандемията от ковид се разпростра към датата 22 февруари 2020 .
 Предсказанията на Ванга за 2021  Предсказанията на Ванга за 2021  Предсказанията на Ванга за 2021  Предсказанията на Ванга за 2021
„ Ванга въобще не се интересуваше от нумерология, само че изиска да не описвам тези неща, до момента в който не им пристигна времето. Те ще се осъществен в един миг и може би ще преобърнат живота на цялото човечество “, сподели предходната година по това време журналистът, който твърдеше, че Ванга му е споделила, че тези дати ще станат повратна точка за човечеството.

Според Кастарной Ванга предрекла още, че дни п реди една от двете дати тъмнината ще скрие слънцето и в действителност на 14 декември ни чака цялостно слънчево затъмнение . То обаче няма да може да се следи от България.



Въпросното слънчево затъмнение съответствува с новолуние, а съгласно астролозите това вещае ново начало.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР