Журналистът и бивш депутат Димитър Байрактаров заяви пред Bulgaria ON

...
Журналистът и бивш депутат Димитър Байрактаров заяви пред Bulgaria ON
Коментари Харесай

Димитър Байрактаров: Срещу Валери Симеонов има дело за срещи с терористични организации

Журналистът и някогашен народен представител Димитър Байрактаров съобщи пред Bulgaria ON AIR, че има действителни учредения за настояването на оставката на Валери Симеонов, защото против него имало повдигнато дело за срещи с терористични организации. "Азербайджан е завел дело против него за среща с терористични организации. Мога да ви покажа номера на следственото дело. Всяко едно негово излизане пред аудитория е съпроводено с поредна доза кавги и нагнетяване на напрежението измежду обществото – това не може да е вицепремиер ", безапелационен бе журналистът.
Разговорът обхвана и изявленията на народните представители, които съгласно някои оскверниха празника на Народните будители с изявленията си от трибуната на Народното събрание. Някои политици използваха прилагателни като "идиоти " и "еничари " за послание един към различен.
"Ако следим това, което се случва в Европа, то да се връща една толкоз рискова тематика като Възраждането, е извънредно непремерено. Дали Народното събрание е омаскарил празника? За страдание би трябвало да кажа, че една държавна институция с толкоз невисок % на обществено утвърждение, каквото и да направи - няма да се схване позитивно ", означи Димитър Байрактаров.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР