Журналистът Христо Грозев не бе допуснат до церемонията за наградите

...
Журналистът Христо Грозев не бе допуснат до церемонията за наградите
Коментари Харесай

Христо Грозев пропусна БАФТА, но ще бъде на „Оскар“-ите

Журналистът Христо Грозев не бе позволен до церемонията за премиите БАФТА поради заплаха и за останалите присъстващи, измежду които и патронът на събитието принц Уилям. Той обаче ще бъде на „ Оскар “-ите в Съединени американски щати на 20 март.

„ Не съм осведомен в детайли с информацията, с която разполага полицията в няколко страни в Европа. Факт е, че има интензивно разследване, следствие на опит за нападение. Очевидно, нито ми е дадена цялостна информация по тематиката, нито аз мога да я споделя. Самият факт, че даже британската полиция е посъветвала уредниците на събитието БАФТА да не бъда позволен, демонстрира, че има такава справедлива информация ”, изясни той.

Във връзка с премиите „ Оскар ”, той разгласи, че ще участва на събитието на 20 март.

„ През последните 40-50 години в Съединени американски щати не е имало опити за нападение на съветските служби, до момента в който, за жалост, в Англия имаше сполучливи такива “, добави Грозев.

Журналистът не вижда сюжет за мир без загуба на Русия във войната.

„ Единственият различен вид за завършек на спора би бил, в случай че има вътрешен прелом в Русия. Например, икономическият хайлайф в страната да си оформи нещо като елиминиране на върхушката на Путин “, е мнението му.

По думите му вътрешнополитически придвижвания в Русия ще сложат завършек на войната преди да има действителна чисто военна загуба от съветска страна.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР