Журналистът Христо Гешов е бил нападнат снощи пред дома си

...
Журналистът Христо Гешов е бил нападнат снощи пред дома си
Коментари Харесай

Журналистът Христо Гешов: Нападнаха ме заради разследвания, свързани с община Червен бряг

Журналистът Христо Гешов е бил атакуван нощес пред дома си в Червен Бряг. Това описа самият той пред БГНЕС. Според него повода по тази причина са следствията му, които води против община Червен бряг и сигналите му до институциите за корупционни практики, свързани с кмета инж. Данаил Вълов и доближените до него, а нападението против него е опит да бъде сплашен.

„ За да се случи това в Червен бряг, това е човек, който ме е следил, тъй като аз нямам точна и съответна стратегия, в която да излизам заран в 10 и да се прибирам в 17 часа “, сподели Гешов.

Той описа, че е бил атакуван в тил, малко преди 23 часа когато се е прибирал вкъщи. Допълва, че усетил удар в гърба, с който е бил повален на земята, след което нападателят траял да го рита в корема.

„ Този човек е имал желанието да стигне по-далеч, само че той се уплаши от това, че часът беше по-ранен и аз съумях да извикам за помощ. В един миг съумях да изкрещя и той побягна “, сподели журналистът.

Гешов е видял нападателят в тил. Той е безапелационен, че това няма да го откаже да си прави работата и осъжда този тип експанзия. Според него това е и знак, че работата му е добре свършена и дава резултат.

Подчертава,че удостоверение за това е, че в последния месец към този момент са се задвижили преписките по сигналите, които е подал.

Журналистът е подал сигнал до Областната дирекция на полицията и прокуратурата.

Припомняме, че от април т.г. той е част от екипа на „ За истината “ и създател на предаването „ На прицел “, което се популяризира онлайн. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР