Журналист, който се прицели в руски служители и обеща да

...
Журналист, който се прицели в руски служители и обеща да
Коментари Харесай

Руски журналист, обещаващ да разпространи подробности за „гигантска корупция“, намерен мъртъв край пътя

Журналист, който се прицели в съветски чиновници и даде обещание да популяризира детайлности за „ гигантска корупция “, беше открит мъртъв покрай крайпътна улица над през уикенда, само че събитията към гибелта му остават забулени в тайнственост.

„ Ще бъде съвсем невероятно да се дефинира дали гибелта на Рибин е обвързвана с нечестна игра или той е умрял от сърдечно заболяване, както настояват някои съветски медии “, Ребека Кофлър, анализатор на стратегическото военно разузнаване и създател на „ Putin's Playbook “, сподели пред Fox News Digital.

39-годишният Александър Рибин беше открит покрай автомагистрала на към 130 благи отвън украинския град Мариупол, където е прекарал известно време в репортажи за съветската инвазия.

Официалната причина за гибелта е, че той е умрял от " кардиомиопатия " след аутопсия, заяви The Sun, цитирайки съветски държавни медии.

Някои издания разказват Рибин като прокремълски публицист, само че през последните няколко седмици от живота си той стана мощно сериозен към...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР