Жозе Моуриньо не се радва на най-добрия си сезон и

...
Жозе Моуриньо не се радва на най-добрия си сезон и
Коментари Харесай

Фенове на Реал с послание към Жозе Моуриньо

Жозе Моуриньо не се радва на най-хубавия си сезон и постоянно почитатели и анализатори на Острова подхващат тематиката за неговото уволняване. В събота " алените дяволи " записаха следващ разочароващ резултат, откакто приключиха 0:0 с Кристъл Палас на " Олд Трафорд ". Така тимът изостава към този момент на 14 точки от водача Манчестър Сити след 13 изиграни кръга.

Малко преди този дуел различен гранд в Европа - Реал Мадрид, също записа следващ неприличен резултат от началото на сезона. " Белите " изгубиха с 0:3 в гостуването си на Ейбар. На трибуните на " Ипуруа " част от гостуващата агитка насочи своето обръщение към някогашния ментор на Реал Жозе Моуриньо, молейки Специалния да се върне скоро на " Сантиаго Бернабеу ".

След уволнението на Юлен Лопетеги на горещия пост бе назначен Сантиаго Солари, който започва с четири следващи победи, само че в първия си мач като непрекъснат ментор трябваше да преглътне тежкото проваляне от Ейбар.

Преди време някогашният президент на Реал Рамон Калдерон изрази догатката, че рано или късно Флорентино Перес ще върне Моуриньо на " Бернабеу ". Явно част от почитателите на тима желаят това да се случи допустимо най-скоро.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР