Жорж Башур скърби неуморно за детето си. Той публикува сърцераздирателен

...
Жорж Башур скърби неуморно за детето си. Той публикува сърцераздирателен
Коментари Харесай

Сърцето на Жорж Башур кърви заради смъртта на Феди, съпругът на Емилия с разтърсващи думи за починалото си дете!

Жорж Башур скърби неуморно за детето си. Той разгласява трогателен пост в обществената мрежа, в който споделя, че сърцето му кърви без Феди.

Ето какво тъкмо написа възлюбеният на певицата Емилия, с която преди месец подписа брак, в профила си (Публикуваме думите му без редакторска намеса):

" Толкова доста ми липсваш и толкоз доста те обичам без теб пребивавам без душа и без въздух сърцето ми кърви кадето е да си желая да знаеш че доста те обичам и се надявам един ден отново да сме дружно някъде там горе и да мога отново да те прегърна и да видия твоята безкрайна усмивка..минаха три месеца без теб незнам по какъв начин да пребивавам напред постаравам се да бъда мощен само че ми е доста много мъчно.......държа се и ти живеш в мен и всеки момент си в мислите ми и на всички места с мен ОБИЧАМ ТЕ "



Емилия с шокираща изповед, обвързвана с трагично умрелия й доведен наследник: Благодаря на семейство на Федка, че… (ВИДЕО)
БЛИЦ напомня , че щастието на влюбените беше помрачено от гибелта на сина на Жорж - Феди Башур, който почина след тежка злополука. Трагедията стана преди близо два месеца. Много хора в светските среди подлагат на критика двамата влюбени, че прекомерно скоро след кончината на младежа се вземат решение на такава крачка.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР