Животът в кралското семейство определено се следи с огромен интерес

...
Животът в кралското семейство определено се следи с огромен интерес
Коментари Харесай

Неочквана новина за бебето на принц Хари и Меган

Животът в кралското семейство несъмнено се следи с голям интерес и аргументите за това са доста. На първо място, етикетът, който би трябвало да съблюдават, е непоколебим и доста необикновен и по тази причина всяко едно тяхно деяние предстои на мнения и жестоки разисквания.

Още по-голям интерес провокира и дълго чаканото бебе, което би трябвало да се появи в кралския двор напълно скоро. Принц Хари занапред ще се сблъска с бащинството, до момента в който по-големият му брат – принц Уилям към този момент е минал няколко пъти през това. И както добре знаем, огромна част от информацията към бебето е загадка. Например, не се знае нито полът му, нито името му. Именно по тази причина се оказва, че на Острова текат оживени залагания за името на новото кралско бебе.

Съпругата на принц Хари – Мегън Маркъл, към този момент е в последния стадий от бременността си и на Oстрова трескаво залагат за пола, тежестта, датата и мястото, където ще се роди новият престолонаследник. Артър е най-спряганото име, в случай че бебето е момче. Ако е момиче, желанията са за Даяна, както се споделя майката на принц Хари.

И до момента в който хората трескаво гадят пола, името, тежестта и датата на раждане, то това, което сигурно се знае за бебето на принц Хари и Меган, е купата. Без значение дали ще бъде момче или момиче, най-младият член на кралското семейство няма да се назовава принц или принцеса. Причината се крие в далечно предписание на принц Джордж Пети от към 1917 година То гласи, че единствено децата на най-големия наследник (в случая – Уилям) на принца на Уелс (принц Чарлз) могат да носят същата купа като татко си. И по този начин, защото принц Хари е по-малкият от двамата братя, неговите деца няма да се употребяват от купата на своя родител.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР