Животът сред зеленината на природата може да изпълни живота на

...
Животът сред зеленината на природата може да изпълни живота на
Коментари Харесай

Изследване: Жените, които са заобиколени от растителност, имат по-малък риск от депресия и живеят по-дълго

Животът измежду зеленината на природата може да извърши живота на човек с хубост и естетика, само че в случай че сте жена, това може да ви помогне да бъдете по-здрави и да живеете по-дълго.

Резултатите от проучвания на Медицинското учебно заведение по публично здраве на Харвардския университет и Женската болница в Бригъм откриват, че дамите, които са заобиколени от растителност, живеят по-дълго.

Проучването, извършено в Съединени американски щати в продължение на осем години, открива, че изпълненият с растения живот е причина за увеличение на дълголетието. Това е по този начин с помощта на редица фактори, които включват увеличена опция за обществена ангажираност и физическа интензивност, както и по-малкото излагане на замърсен въздух.

Растенията също имат позитивно влияние върху психологичното здраве. Резултатите демонстрират, че живеенето измежду зеленината понижава риска от развиване на меланхолия.

Вижте повече за резултатите от научното проучване в Ladyzone.bg.
Жените, които са заобиколени от растения, са по-щастливи и живеят по-дълго Растителността има позитивно влияние върху психологичното здраве и понижава риска от развиване на депресия
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР