Животът на младата и обещаваща тайванска моделка бе прекъснат по

...
Животът на младата и обещаваща тайванска моделка бе прекъснат по
Коментари Харесай

Модният свят потъна в скръб! В жестока катастрофа с мотор загина красивата моделка Ким

Животът на младата и обещаваща тайванска моделка бе пресечен по нечовечен метод: когато тя карала по пътя своя чисто нов мотор, пийнал водач минал на алено и я блъснал смъртоносно. Мястото на нещастието е снимано от инцидентен минувач, написа " Блиц ".

По информация на Unilad, 19-годишната Ким Йо Хюн от удара е летяла девет метра във въздуха. Той е бил толкоз мощен, че каската ѝ изхвърчала от главата. Трагедията се е случила в град Таоюан, ситуиран в северозападната част на Тайван. Момичето, което одеве било признато в университет, се прибирало с мотора си Kymco Quannon 150 у дома в 11:50 вечерта, когато е било блъснато от мъжа Чен Бо Чи. На запис на камера за наблюдаване се вижда, че мъжът се пробва да завие наляво, само че колата му отново блъска мотора с момичето. При конфликта и двете транспортни средства получават съществени повреди. Ким получава мощна контузия на главата и умира на място. Шофьорът на автомобила е арестуван.



По-късно било изяснено, че той е седнал зад кормилото под въздействието на алкохол.    Тайванската фешън организация, с която Ким е имала контракт от началото на годината, обществено съобщи, че всички доста скърбят поради загубата. Чен е с обвинявания в рисково шофиране и непредумишлено ликвидиране. Разследването продължава. 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР