Животът на Майкъл Джексън ще бъде пресъздаден в нов мюзикъл,

...
Животът на Майкъл Джексън ще бъде пресъздаден в нов мюзикъл,
Коментари Харесай

Кралят на попа оживява в нов мюзикъл на Бродуей през 2020 г.

Животът на Майкъл Джексън ще бъде пресъздаден в нов мюзикъл , който се чака да направи премиерата си на Бродуей през 2020 година В мюзикъла ще бъдат употребявани песни от богатото музикално творчество на Краля на попа .
 
A new Broadway musical inspired by the life of the late entertainer Michael Jackson will be coming to the Great White Way in 2020. Jackson’s estate has teamed up with Columbia Live Stage to develop...
— Carlsbad Radio (@CarlsbadRadio) Заглавието на мюзикъла към момента не е известно. Текстът ще бъде написан от Лин Нотидж , която преподава спектакъл в Колумбийския университет и е двукратна носителка на премията „ Пулицър ” за драматургия. Нотидж работи над него с благословията на наследниците на Майкъл Джексън. 
 
 Gulliver/Getty Images

В ролята на режисьор и хореограф на спектакъла ще бъде носителят на премията „ Тони ” Кристофър Уилдън , който е огромно име в балета и е работил в Лондон и Ню Йорк, в това число и по акомодация на „ Един американец в Париж ”.
 
Не за първи път историята на живота на Джексън се появява на сцената. „ Цирк дю Солей “ към този момент направи два спектакъла към шлагерите на артиста.-->
 
 Gulliver/Getty Images

Michael Jackson One, който се играе от 2014 година и в този момент може да се гледа в Лас Вегас и Michael Jackson The Immortal World Tour, който се завъртя сред 2011 и 2014 година, също с поддръжката на неговите наследници.
 
A Musical Based on the Life of Michael Jackson Is Coming to Broadway in 2020 via
— GeekChick75 (@JenJayForce)
Кралят на попа Майкъл Джексън умря на 50-годишна възраст през 2009 година от свръхдоза аналгетик, постановен от персоналния му доктор, с цел да му помогне да заспи.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР