Живеем в свят на свръхконсуматорство, но за щастие все повече

...
Живеем в свят на свръхконсуматорство, но за щастие все повече
Коментари Харесай

Wilkinson представя първата EKO еднократна самобръсначка

Живеем в свят на свръхконсуматорство, само че за благополучие от ден на ден хора се замислят за приложимост на устойчиви артикули, направени от рециклирани материали и подобаващи за следващо преработване. Увеличават се фирмите и марките по света, които се пробват да отговорят на това търсене и да преоткрият полезностите в живота. 



Как да бъдем етични при използването на артикули за персоналната хигиена? Wilkinson има решение за всички, търсещи природосъобразна опция. Това е новият артикул ECO GREEN от линията Xtreme3, еднократна самобръсначка, единствената с 3 гъвкави остриета, от най-продаваната серия на марката в света. Гъвкавите остриета следват контурите на тялото и лицето за извънредно точно и удобно бръснене, а овлажняващата лента с Алое Вера дава чувство за хидратация и комфорт. В края на потреблението на ECO GREEN Xtreme3 е задоволително да се отделят остриетата от дръжката, с цел да й дадете нов живот.


Самобръсначката е подобаваща за всички, които желаят да понижат нездравословното въздействие върху природата, което нанасяме посредством използването на ежедневните артикули от бита. Проектът ECO GREEN е първата стъпка от световната наклонност, която Wilkinson приема да следва и във връзка с опаковките. Именно по тази причина кутийката на новата самобръсначка е направена от картон, направен от над 90% рециклирана хартия. 

Доказателство за поетата еко отговорност от компанията е сертифициращият етикет FSC (Forest Stewardship Council), показващ на потребителите виновния генезис на потребителските артикули и техните опаковки.


С стартирането на пазара на Xtreme3 ECO GREEN английският бранд Wilkinson Sward обръща нова страница в историята си. Още от основаването си през 1772 година компанията непрестанно се приспособява, с цел да отговори с грижа и внимание на търсенията на потребителите, изменящи се през десетилетията. Иновативна по своята същина, през днешния ден Wilkinson Sword още веднъж се откроява, като предлага първата си самобръсначка за еднократна приложимост със строго следено влияние върху околната среда. Това е част от амбициозната политика  на Wilkinson за развиване на корпоративна обществена отговорност, която цели да предложи на потребителите разновидности за отговорно бръснене. В бъдеще се чакат още дейности в същата посока.
◄►
✔️ Дръжка, направена от 95% рециклирана пластмаса.
✔️ Рециклируема ръкохватка.
✔️ Подходяща за преработване опаковка, създадена от над 90% рециклирана хартия.
✔️ 3 гъвкави остриета в преносима глава, които се приспособяват към контурите на лицето и тялото за извънредно елементарно и точно бръснене.
✔️Овлажняваща лента с Алое Вера дава чувство за хидратация и комфорт.
✔️ Опъваща кожата лента за безпрепятствено бръснене.
✔️Самобръсначката е в дамски и мъжки вариант
Източник: spisanie8.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР