Живеем в странно време, когато за някои хора състоянието в

...
Живеем в странно време, когато за някои хора състоянието в
Коментари Харесай

Ето защо щастливите двойки не говорят за връзките си в социалните медии

Живеем в необичайно време, когато за някои хора положението в Интернет може да има по-голямо значение от това, което се случва в действителния свят. Ние оценяваме нечий живот въз основа на фотосите, които се появяват на страницата им във Фейсбук и това, което те пишат за себе си. И постоянно бъркаме в преценките си.
Ние разбрахме очарователните аргументи, заради които щастливите двойки не разгласяват целия си живот онлайн, и просто трябваше да го споделим с вас.

Когато хората са щастливи във връзката си, те живеят тук и в този момент

Ако всичко върви добре в живота и връзките на човек, те просто не виждат смисъл да губят време в писане на изявления онлайн, с цел да потвърдят този факт на другите. Не че в никакъв случай не вършат фотоси или ревизират излъчванията си в обществените мрежи, само че животът им към този момент ги прави толкоз щастливи, че няма потребност да се разсейват от това.

Всяка двойка, която дефилира проблемите си в връзките онлайн, с цел да ги видят всички, няма да завоюва нищо от това

Разкриването на всички ваши персонални проблеми на всички, които познавате в обществените медии, е минимум ефикасният способ за решение на вашите проблеми. Това единствено ще утежни нещата във връзката ви.

Истинското благополучие идва от това просто да си в щастлива връзка с някого, който обичаш

Няма да спечелите нищо, като публикувате доказателства за това какъв брой сте щастливи на страницата си във Фейсбук. Радостта се открива в това да бъдем дружно, а не в изявления за това, че сме дружно. За хората, които схващат това, непрекъснатото издание в обществените медии няма огромна прелест.

Никой не би трябвало да потвърждава нищо на никого

Хората, които са в същински щастлива връзка, нямат никакъв интерес да се употребяват един различен, с цел да потвърдят какъв брой са щастливи за другите. Те са дружно, тъй като желаят да бъдат и не биха се интересували по-малко дали на страницата им написа „ във връзка “ или не.

И най-важното нещо …

Изследователите са разкрили, че тези, които не употребяват обществените медии, са по-щастливи от тези, които го вършат, тъй като не се съпоставят непрекъснато с сътрудниците и приятелите си – всички те постоянно наподобяват някак по-добри или по-щастливи. Твърде постоянно забравяме, че всичко, което има значение, са действителният ни живот, нашите взаимоотношения, нашите прекарвания и усеща – а не безкрайното търсене на известност онлайн.

Източник: aia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР