Жителка на столичния квартал "Люлин" разказа във Фейсбук какъв ужас

...
Жителка на столичния квартал "Люлин" разказа във Фейсбук какъв ужас
Коментари Харесай

Внимавайте с крадците в столичния "Люлин"

Жителка на столичния квартал "Люлин " описа във Facebook какъв смут е претърпяла през вчерашния ден поради апашите, които дебнат из квартала.

Вчера преди обед, до момента в който си е чистила колата от снега, тя е била нападната, душена и бита от крадци, които пробвали да й откраднат колата, която била с включен мотор.

Ето цялата история на столичанката, която въпреки всичко е имала благополучен край:
Здравейте, съкварталници! Днес, на 22.03.2018 в 10:40 сутринта бях нападната в тил от незнайно за мен лице, до момента в който почиствах автомобила си от сняг при работещ мотор пред блок в Люлин 2, в който пребивавам. Бях повалена на земята, душена и удряна. Не помня по какъв начин, само че излязох от битката, започнах да крещя и подгоних нападателя. В този миг чух ръмжене от мотора на автомобила ми, обърнах се и видях второ лице, което се пробва да потегли с колата. Затичах се, отворих дясната врата до водача, където беше чантата ми и огромен чадър. Взех чантата и започнах да блъскам непознатия с чадъра. Загасна му колата, той продължи с опитите си да я възпламени и защото тя има кик бутон на съединителя - мъчно съумя. Въпреки всичките ми старания, автомобилът ми беше лишен. В 10:48 звъннах на 112 и незабавно ме свързаха с 9-то районно ръководство, издиктувах данните на автомобила си и след петнадесет минути ми върнаха позвъняване, че автомобилът ми е открит. Единият от нападателите, който караше колата беше арестуван. Разпознах го в районното ръководство, само че другият още е в неопределеност. Искам да благодаря на екипа от 9-то районно ръководство “Люлин” за бързата интервенция и разкриване на причинителя и автомобила ми, тъй като в множеството случаи единствено хейтваме органите на реда, само че аз през днешния ден получих същинска поддръжка от тях. Призивът ми е - в никакъв случай не си почиствайте колите на разпален мотор!



Снимка: Facebook
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР